Μέχρι και η μητέρα του Ντέιβιντ Κάμερον του κάνει αντιπολίτευση -Eνάντια σε πρότασή του - iefimerida.gr

Μέχρι και η μητέρα του Ντέιβιντ Κάμερον του κάνει αντιπολίτευση -Eνάντια σε πρότασή του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οταν δεν καταφέρνει να πείσει ούτε τη μητέρα του ένας πρωθυπουργός, για κάποιο πλάνο του, βγαίνει εύκολα το συμπέρασμα για την τύχη που μπορεί να έχει η εν λόγω πρότασή του.

Σε αυτή την αμήχανη θέση βρέθηκε ο Ντέιβιντ Κάμερον. Ανάμεσα στα 10.000 άτομα που υπέγραψαν αίτηση ενάντια στις περικοπές που σχεδιάζει η βρετανική κυβέρνηση για τα κέντρα παιδιών, υπάρχει και ένα ιδιαίτερα γνωστό όνομα. Εκείνο της μητέρας του πρωθυπουργού.

«Το όνομά μου είναι στην αίτηση, αλλά δεν θέλω να το συζητήσω περισσότερο», είπε στην Daily Mail η 81χρονη Μέρι Κάμερον, συνταξιούχος δικαστής. Το νομαρχιακό συμβούλιο του Οξφορντσάιρ, το οποίο διοικείται από το κόμμα του Κάμερον, σκοπεύει να κλείσει τα περισσότερα από τα κέντρα για παιδιά, με στόχο να εξοικονομήσει 10,2 εκατ. ευρώ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Μέρι Κάμερον διαφωνεί με τον γιο της δημόσια, καθώς δεν είχε κρύψει το γεγονός ότι είχε διαφορετική άποψη από τον πρωθυπουργό και για τους γάμους των ομόφυλων ζευγαριών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντέιβιντ Κάμερον μητέρα Μέρι Κάμερον
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ