Είναι οικογενειακό τους: Ο γιος του Τραμπ συγκρίνει τους εικονικούς πνιγμούς με τις φάρσες στα κολέγια - iefimerida.gr

Είναι οικογενειακό τους: Ο γιος του Τραμπ συγκρίνει τους εικονικούς πνιγμούς με τις φάρσες στα κολέγια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι ο μόνος της οικογένειας που προκαλεί αίσθηση με τις δηλώσεις του. Και ο γιος του έχει το ίδιο... ταλέντο.

Ο Ερικ Τραμπ υπερασπίστηκε τις απόψεις του πατέρα του, σχετικά με τους εικονικούς πνιγμούς, ως μέτρο βασανισμού για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας. Μάλιστα, ο 32χρονος προχώρησε ακόμη παραπέρα, συγκρίνοντας αυτή την πρακτική με τα όσα συμβαίνουν στις αδελφότητες των κολεγίων.

«Βλέπεις τρομοκράτες να ρίχνουν αεροπλάνα σε κτίρια. Βλέπεις πυροβολισμούς στην Καλιφόρνια. Πυροβολισμούς στο Παρίσι. Και μετά κάποιος διαμαρτύρεται όταν γίνεται σε έναν τρομοκράτη εικονικός πνιγμός. Ειλικρινά, δεν έχει καμία διαφορά με ό,τι συμβαίνει στις πανεπιστημιουπόλεις και τις αδελφότητές τους, κάθε ημέρα», είπε ο Ερικ Τραμπ στο Fox News.

Η ερώτηση ήρθε μετά από τα όσα είπε ο Ντόναλντ Τραμπ, στο debate των Ρεπουμπλικανών στο Νιου Χαμσάιρ, το περασμένο Σάββατο. Εκεί, ο διεκδικητής του χρίσματος για τις προεδρικές εκλογές παραδέχθηκε ότι αν καθόταν στο Οβάλ Γραφείο δεν θα δίσταζε να επαναφέρει όχι μόνο τους εικονικούς πνιγμούς ως μέθοδο βασανιστηρίου και ανάκρισης, αλλά και ακόμη χειρότερες πρακτικές.

«Ξέρετε, αυτός ο άνθρωπος θα κρατούσε ασφαλή τη χώρα. Δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό», ήταν το επιχείρημα του γιου του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ