Παρουσία Κοντονή η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός - iefimerida.gr

Παρουσία Κοντονή η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Σταύρος Κοντονής έδωσε το «παρών» στην πρώτη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, σε μια κίνηση που δεν συνηθίζεται αλλά δείχνει τη σοβαρότητα της κατάστασης στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μετά τα πρόσφατα επεισόδια στο Περιστέρι.

Τα όσα συνέβησαν στο Περιστέρι αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα του Ατρομήτου με την ΑΕΚ, θορύβησαν τον υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή, ο οποίος θέλησε να δώσει το «παρών» στην πρώτη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι. Η κίνηση αυτή τελικά επιβεβαιώθηκε με τον Κοντονή να επιθυμεί να έχει εικόνα από πρώτο χέρι για τα όσα θα συζητηθούν ενόψει της αναμέτρησης.

Στην καθιερωμένη σύσκεψη λοιπόν για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα με τη συμμετοχή εκπροσώπων των δύο ομάδων και της Αστυνομίας, ο Σταύρος Κοντονής άκουσε προσεκτικά τα όσα συζητήθηκαν ενώ δεν αποκλείεται να δώσει το «παρών» και στην τελευταία σύσκεψη παραμονές του αγώνα.

Σύμφωνα με τον ΣΠΟΡ FM και το ρεπορτάζ του Κώστα Νικολακόπουλου, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, αποφάσισε να δώσει το «παρών» στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι ΑΕΚ - Ολυμπιακός, για να ενημερωθεί από πρώτο χέρι για όσα θα αποφασιστούν.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σταύρος Κοντονής αεκ Ολυμπιακός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ