Δημήτρης Καμμένος: Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ δεν εννοούσε να πάμε σε εκλογές αλλά σε δημοψήφισμα - iefimerida.gr

Δημήτρης Καμμένος: Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ δεν εννοούσε να πάμε σε εκλογές αλλά σε δημοψήφισμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αίσθηση προκάλεσαν τα όσα είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος, υποστηρίζοντας ότι ο πρόεδρος του κόμματος, Πάνος Καμμένος, εννοούσε ότι αν βρεθούμε σε αδιέξοδο λόγω των παράλογων απαιτήσεων των δανειστών θα πρέπει να προχωρήσουμε όχι απαραίτητα σε εκλογές, αλλά σε δημοψήφισμα!

«Θα πρέπει να αποφασίσουμε ως κυβέρνηση τι θα κάνουμε αν η διαπραγμάτευση δεν φτάσει στο σημείο που θέλουμε», είπε ο κ. Δημήτρης Καμμένος και πρόσθεσε: «Θα πρέπει ο κάθε κυβερνήτης να ακούσει τον λαό, όπως τον ακούσαμε και το καλοκαίρι και τον Σεπτέμβριο».

Στο ερώτημα αν τελικά ο λαός πει με συντριπτικό ποσοστό ότι δεν θέλει τα σκληρά μέτρα τι θα κάνει η κυβέρνηση, ο κ. Καμμένος απάντησε ότι οι δανειστές θα πρέπει να πάρουν το μήνυμα και να υποχωρήσουν. «Θα είναι ανεύθυνοι αν δεν λάβουν υπόψιν τους την απόφαση του ελληνικού λαού», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στα όσα είπε ο Γιάνης Βαρουφάκης για εισβολή στο Νομισματοκοπείο, δήλωσε ότι αυτό είναι πραξικόπημα και πρέπει να ερευνηθεί εάν οι πραξικοπηματίες είναι εντός ή εκτός κυβέρνησης. «Να γίνει έρευνα», είπε ο κ. Καμμένος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ