Εκλαιγαν με την Lady Gaga όταν τραγούδησε τον αμερικανικό εθνικό ύμνο [βίντεο] - iefimerida.gr

Εκλαιγαν με την Lady Gaga όταν τραγούδησε τον αμερικανικό εθνικό ύμνο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι περισσότεροι ασχολήθηκαν με την Μπιγιονσέ, στο διάσημο Super Bowl, της περασμένης Κυριακής. Αλλη ήταν όμως η «φωνάρα» που έκανε θεατές και παίκτες να δακρύσουν από συγκίνηση.


Η Lady Gaga, αυτή που αποκαλούν Mother Monster, εμφανίστηκε σχετικά σεμνή στην τελετή-υπερθέαμα. Ντυμένη με ένα κόκκινο κοστούμι με στρας, με ψηλές γόβες στα χρώματα της αμερικανικής σημαίας και βαμμένη ανάλογα, η διάσημη σταρ τραγούδησε τον αμερικανικό εθνικό ύμνο με μοναδικό τρόπο.

Εκλαιγαν με την Lady Gaga όταν τραγούδησε τον αμερικανικό εθνικό ύμνο [βίντεο] | iefimerida.gr 0
Εκλαιγαν με την Lady Gaga όταν τραγούδησε τον αμερικανικό εθνικό ύμνο [βίντεο] | iefimerida.gr 1
Εκλαιγαν με την Lady Gaga όταν τραγούδησε τον αμερικανικό εθνικό ύμνο [βίντεο] | iefimerida.gr 2


Ακόμη και οι τελευταίοι που πίστευαν ότι η Lady Gaga ήταν μόνο οι εκκεντρικότητές της, πείστηκαν ότι πρόκειται για μια μεγάλη τραγουδίστρια, με τεράστιες φωνητικές ικανότητες. Θεατές και παίκτες που βρίσκονταν στο γήπεδο δάκρυσαν ακούγοντας την ερμηνεία της Gaga. Διέκοψαν το τραγούδι της πολλές φορές με θερμά χειροκροτήματα και σφυρίγματα, ενώ η κάμερα εστίαζε στα πρόσωπα παικτών που δάκρυζαν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Lady Gaga. εθνικός ύμνος Αμερική
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ