Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα με Μέρκελ: Οχι στην εμπλοκή ΝΑΤΟ στο Αιγαίο - iefimerida.gr

Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα με Μέρκελ: Οχι στην εμπλοκή ΝΑΤΟ στο Αιγαίο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρωθυπουργός είχε επικοινωνία με την Γερμανίδα καγκελάριο προκειμένου να ενημερωθεί για το αποτέλεσμα των συζητήσεων που είχε η Άγγελα Μέρκελ στην Τουρκία.

Ο κ. Τσίπρας κατέστησε σαφές ότι η οποιαδήποτε εμπλοκή της Συμμαχίας (σ.σ. ΝΑΤΟ) θα αφορά τα τουρκικά χωρικά ύδατα και δεν θα πρέπει να θίγει με κανέναν τρόπο τα κυριαρχικά μας δικαιώματα.

Τα παραπάνω ανέφερε η κυβερνητική εκπρόσωπος κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. Η Όλγα Γεροβασίλη είπε, επίσης, ότι θέμα για κοινές περιπολίες στο Αιγαίο δεν έχει τεθεί.

Η όλη διαδικασία της αξιολόγησης οφείλει να ολοκληρωθεί σε συντομότατο χρονικό διάστημα, τόνισε η Όλγα Γεροβασίλη.

«Σταθερή μας θέση είναι ότι η όλη διαδικασία της αξιολόγησης οφείλει να ολοκληρωθεί σε συντομότατο χρονικό διάστημα διότι, ούτε η Ελλάδα, ούτε η Ευρώπη έχουν χρόνο για χάσιμο» δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, για τις διαπραγματεύσεις, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

«Οι όποιες διαφορές πρέπει και μπορούν να γεφυρωθούν, η μπάλα, πλέον, είναι στο γήπεδο των θεσμών, που οφείλουν να έχουν εποικοδομητική στάση» ανέφερε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τσίπρας Μέρκελ ΝΑΤΟ ΑΙγαίο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ