Στο ρυθμό του ντέρμπι - Πουλήθηκαν ήδη 25.000 εισιτήρια για το ΑΕΚ-Ολυμπιακός - iefimerida.gr

Στο ρυθμό του ντέρμπι - Πουλήθηκαν ήδη 25.000 εισιτήρια για το ΑΕΚ-Ολυμπιακός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Περισσότερους από 45.000 θεατές αναμένεται να φιλοξενήσει το ΟΑΚΑ στο μεγάλο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.

Στο ρυθμό του ντέρμπι ζουν από τις αρχές της εβδομάδες οι φίλοι της ΑΕΚ. Η ήττα από τον Ατρόμητο και η απώλεια του σερί νικών φαίνεται πως δεν πτόησε τους φιλάθλους του συλλόγου, οι οποίοι έως και σήμερα το πρωί είχαν «εξαφανίσει» 25.000 εισιτήρια του μεγάλου ντέρμπι.

Οι διοικούντες την ΑΕΚ αποφάσισαν μάλιστα να ανοίξουν και το άνω διάζωμα του Ολυμπιακού Σταδίου αφού τα εισιτήρια για το κάτω εξαντλήθηκαν.

Έως την ημέρα του αγώνα, οι εκτιμήσεις αναφέρουν πως περισσότεροι από 45.000 άνθρωποι θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ, στο ματς που αναμφίβολα θα προσελκύσει τον περισσότερο κόσμο φέτος για την ομάδα του Γκουστάβο Πογιέτ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ