Ο μεγιστάνας Μάικλ Μπλούμπεργκ πιθανός υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ - iefimerida.gr

Ο μεγιστάνας Μάικλ Μπλούμπεργκ πιθανός υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρώην Δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μάικλ Μπλούμπεργκ εξετάζει την πιθανότητα να είναι ανεξάρτητος υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές που θα διεξαχθούν τον Νοέμβριο, ανέφεραν οι «New York Times» και οι «Financial Times».

Το δημοσιεύμα επικαλείται καλά ενημερωμένες πηγές που είπαν ότι ο 73χρονος μεγιστάνας έχει δώσει εντολές στους συμβούλους του να καταρτίσουν τα σχέδια για να ξεκινήσει την προεκλογική εκστρατεία του στις αρχές Μαρτίου. «Αν είχα να επιλέξω μεταξύ του προέδρου (Ντόναλντ) Τραμπ ή του προέδρου Μπλούμπεργκ, ασφαλώς θα προτιμούσα τον πρόεδρο Μπλούμπεργκ» είπε ο Άλαν Πάτρικοφ, στενός φίλος του πρώην δημάρχου που έχει στηρίξει οικονομικά την προεκλογική εκστρατεία της Χίλαρι Κλίντον.

Ο μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης προτίθεται να διαθέσει τουλάχιστον 1 δισεκατομμύριο δολάρια από την περιουσία του στη μονομαχία του με τον Τραμπ, που προηγείται στις δημοσκοπήσεις για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, και την Κλίντον, η οποία μέχρι στιγμής θεωρείται η επικρατέστερη για το χρίσμα των Δημοκρατικών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπλούμπεργκ πρόεδρος ΗΠΑ υποψήφιος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ