Ο Χιου Τζάκμαν αφαίρεσε νέο καρκίνωμα [εικόνα] - iefimerida.gr

Ο Χιου Τζάκμαν αφαίρεσε νέο καρκίνωμα [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μια ακόμη επέμβαση αφαίρεσης καρκινώματος από την μύτη του, υπεβλήθη ο παγίσνωστος ηθοποιός Χιού Τζάκμαν.

Το έκανε γνωστό ο ίδιος ο 47χρονος Αυστραλός ηθοποιός και ίνδαλμα για εκατομμύρια θαυμάστριές του ανά την υφήλιο.

Ο Χιού Τζάκμαν ανήρτησε μια φωτογραφία στον λογαριασμό του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Instagram όπου εικονίζεται με ένα χανζαπλάστ στη μύτη του.

Ο Χιου Τζάκμαν αφαίρεσε νέο καρκίνωμα [εικόνα] | iefimerida.gr 0

«Ένα παράδειγμα του τι συμβαίνει όταν δεν φοράς αντιηλιακό. Βασικοκυτταρικό καρκίνωμα. Η ηπιότερη μορφή καρκίνου, εντούτοις σοβαρή. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ και να υποβάλλεστε συχνά σε ιατρικούς ελέγχους» έγραψε ο Τζάκμαν στην ανάρτησή του στο Instagram.

Ήταν η πέμπτη κατά σειρά γνωστή στο ευρύ κοινό αφαίρεση βασικοκυτταρικού καρκινώματος από το 2013 στην οποία υποβλήθηκε ο Αυστραλός ηθοποιός.

O Τζάκμαν, έχει στο παρελθόν αποδώσει την ασθένειά του στο γεγονός ότι δεν χρησιμοποιούσε αντηλιακό κατά τη διάρκεια των παιδικών του χρόνων στην Αυστραλία.

Τώρα υποβάλλεται σε ιατρικούς ελέγχους κάθε τρεις μήνες και προωθεί μια σειρά αντηλιακών για παιδιά.

Το βασικοκυτταρικό καρκίνωμα είναι η συχνότερη μορφή καρκίνου του δέρματος, που παρουσιάζεται στο 90% και πλέον των ασθενών με καρκίνο του δέρματος. Τέτοιου είδους καρκινώματα σπάνια κάνουν μεταστάσεις, ωστόσο εάν δεν αφαιρεθούν ενδέχεται να καταστρέψουν τον περιβάλλοντα μαλακό ιστό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χιου Τζάκμαν επέμβαση καρκίνωμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ