Μητσοτάκης: Οποτε και αν γίνουν οι εκλογές θα κερδίσει η ΝΔ - Είμαστε έτοιμοι - iefimerida.gr

Μητσοτάκης: Οποτε και αν γίνουν οι εκλογές θα κερδίσει η ΝΔ - Είμαστε έτοιμοι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα «τιτίβισμα» με νόημα έκανε το βράδυ της Δευτέρας ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης από την Λέσβο.

Ο κ. Μητσοτάκης παραβρέθηκε στην κοπή πίτας στη ΝΟΔΕ Λέσβου. Σχολιάζοντας λοιπόν, εμμέσως, την φημολογία περί πρόωρων εκλογών, η οποία καλλιεργείται εν πολλοίς από το ίδιο το κυβερνητικό στρατόπεδο, παρά τις διαψεύσεις του Μαξίμου, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εμφανίστηκε βέβαιος για το αποτέλεσμα των εκλογών.

«Όποτε και αν γίνουν εκλογές η Νέα Δημοκρατία είναι έτοιμη και θα βγει πρώτη», έγραψε ο κ. Μητσοτάκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Μητσοτάκης: Οποτε και αν γίνουν οι εκλογές θα κερδίσει η ΝΔ - Είμαστε έτοιμοι  | iefimerida.gr 0

Με τον τρόπο αυτό, ο κ. Μητσοτάκης επιχειρεί να ξεκαθαρίσει τη στάση του, τερματίζοντας και τη φιλολογία που έχει αναπτυχθεί ότι η ΝΔ δεν είναι έτοιμη να πάει σε εκλογές, με αφορμή το χρονοδιάγραμμα των 111 ημερών που ο ίδιος είχε εξαγγείλει κατά την προεκλογική κούρσα για την ηγεσία ως απαραίτητο διάστημα για να ξετυλιχθεί μέχρι την Πρωτομαγιά το σχέδιο του για τη μετατροπή της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε σύγχρονη πολιτική δύναμη της ευρωπαϊκής Κεντροδεξιάς.

Μητσοτάκης: Οποτε και αν γίνουν οι εκλογές θα κερδίσει η ΝΔ - Είμαστε έτοιμοι  | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κυριάκος Μητσοτάκης Εκλογές ΝΔ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ