Λαφαζάνης: Τρέμουν τις εκλογές... - iefimerida.gr

Λαφαζάνης: Τρέμουν τις εκλογές...

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Η φιλολογία για εκλογές επανέρχεται στο προσκήνιο. Στην πραγματικότητα, όμως, αυτό που παζαρεύεται και μεθοδεύεται στο παρασκήνιο είναι η δυνατότητα σχηματισμού οικουμενικής μνημονιακής κυβέρνησης με επίκεντρο το ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ» σημείωσε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης από τη Βέροια.

«Καμία μνημονιακή πολιτική δύναμη δεν θέλει αυτή την ώρα εκλογές. Στην πραγματικότητα όχι μόνο δεν θέλουν εκλογές αλλά και τις τρέμουν. Ο ΣΥΡΙΖΑ διότι θα οδηγηθεί σε εκλογική κατάρρευση και το μνημονιακό μπλοκ σε μεγάλη οπισθοχώρηση, ενώ η τρόικα θα δει να κλονίζεται το τρίτο μνημόνιο.» πρόσθεσε ο κ. Λαφαζάνης.

«Ενδεχόμενες εκλογές το επόμενο διάστημα θα καταστούν το πρώτο μεγάλο βήμα για να ανοίξει ο δρόμος στην ήττα των μνημονιακών δυνάμεων και να ακολουθήσει η χώρα μια αντιμνημονιακή προοδευτική πορεία. Γι' αυτό σίγουρα ωφελημένη σε ενδεχόμενη εκλογική μάχη θα είναι η ΛΑ.Ε, η οποία ήδη γνωρίζει μια μεγάλη κοινωνική απήχηση και δυναμική» τόνισε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λαφαζάνης Εκλογές λαε
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ