Η Ρωσία ετοιμάζει το δικό της «Game of Thrones» -Σειρά για τη δυναστεία των Ρομανόφ - iefimerida.gr

Η Ρωσία ετοιμάζει το δικό της «Game of Thrones» -Σειρά για τη δυναστεία των Ρομανόφ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα τηλεοπτικό έπος, των διαστάσεων του «Game of Thrones» ετοιμάζει η Ρωσία. Πηγή έμπνευσης, η τελευταία αυτοκρατορική οικογένεια της χώρας, οι Ρομανόφ.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Itar-Tass οι Ρώσοι παραγωγοί έχουν ήδη πιάσει δουλειά για τη σειρά που θα ονομάζεται «Epokha Raztsveta», δηλαδή «Η εποχή της ευημερίας».

«Θα μπορεί να θεωρηθεί αντάξιο του ''Game of Thrones''», δήλωσε ο παραγωγός Αλεξέι Πετρούκιν. «Μελετήσαμε το δικό τους επιχειρηματικό μοντέλο και επικοινωνήσαμε με αρκετούς από τους δημιουργούς της δικής τους σειράς. Οπως και εκείνοι, θα έχουν αρκετούς σκηνοθέτες», είπε ακόμη.

Στόχος είναι να ξεκινήσει να προβάλλεται το 2018 και σύμφωνα με τον Πετρούκιν θα εξιστορεί τους τρεις αιώνες της δυναστείας των Ρομανόφ, μέσα σε 12 σεζόν. Η καθεμία θα έχει 12 επεισόδια, ξεκινώντας πριν από την άνοδο των Ρομανόφ στην εξουσία.

Βέβαια, το τέλος είναι ήδη γνωστό. Ο τσάρος Νικόλαος ανετράπη και δολοφονήθηκε μαζί με την οικογένειά του από τους μπολσεβίκους το 1918.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Game of Thrones Ρομανόφ ΡΩΣΙΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ