ΠΑΣΟΚ: Αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης η κατάρρευση του Χρηματιστηρίου - iefimerida.gr

ΠΑΣΟΚ: Αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης η κατάρρευση του Χρηματιστηρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους αναφέρθηκε το ΠΑΣΟΚ στην κατάρρευση του Χρηματιστηρίου, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι φέρει την αποκλειστική ευθύνη για το κλίμα ανασφάλειας που επικρατεί.

Στηλιτεύει μάλιστα υπουργούς της κυβέρνησης οι οποίοι «φλερτάρουν με ηρωικές εξόδους για μια ακόμη φορά». Σε ανακοίνωσή του, ο Τομέας Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ θυμίζει ότι το Χρηματιστήριο, έκλεισε την Δευτέρα «κάτω και από το χαμηλό της 4ης Ιουνίου 2012 όταν η χώρα βρισκόταν στη δίνη των διπλών εκλογών, με την πτώση στις μετοχές των Τραπεζών να παίρνει δραματικό χαρακτήρα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ:

Το Χρηματιστήριο έκλεισε σήμερα κάτω και από το χαμηλό της 4ης Ιουνίου 2012 όταν η χώρα βρισκόταν στη δίνη των διπλών εκλογών, με την πτώση στις μετοχές των Τραπεζών να παίρνει δραματικό χαρακτήρα.

Από τις αρχές του έτους η κεφαλαιοποίηση των Τραπεζών υποχώρησε κατά 60% διευρύνοντας την τρομακτική ζημιά του Δημοσίου και των Ελλήνων φορολογούμενων, που επήλθε με την χαριστική παραχώρηση των Τραπεζών σε ξένα Funds.

Με αποκλειστική ευθύνη της Κυβέρνησης, η οποία παλινωδεί χωρίς σχέδιο,επικρατεί στη χώρα κλίμα ανασφάλειας αβεβαιότητας και έλλειψης εμπιστοσύνης, ενώ την ίδια στιγμή Υπουργοί της φλερτάρουν με ηρωικές εξόδους για μια ακόμη φορά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΣΟΚ Χρηματιστήριο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ