ΝΔ: Η κατάρρευση του Χρηματιστηρίου οφείλεται στην αβεβαιότητα που προκαλεί η κυβέρνηση - iefimerida.gr

ΝΔ: Η κατάρρευση του Χρηματιστηρίου οφείλεται στην αβεβαιότητα που προκαλεί η κυβέρνηση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να αλλάξει άμεσα πολιτική καλεί την κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή την κατάρρευση του χρηματιστηριακού δείκτη σε ιστορικά χαμηλά, εξαιτίας της πολιτικής αβεβαιότητας.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Β’ Αθηνών, κ. Γιώργος Κουμουτσάκος, εξέφρασε την έντονη ανησυχία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την «δραματική πτωτική πορεία του Ελληνικού Χρηματιστηρίου» η οποία, όπως είπε «επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους μας».

Ο κ. Κουμουτσάκος επεσήμανε δε πως η κατάρρευση αυτή «συνδέεται, με την αίσθηση διογκούμενης πολιτικής αβεβαιότητας, που η ίδια η κυβερνητική πλειοψηφία προκαλεί».

Αναλυτικά η δήλωση του εκπροσώπου της ΝΔ:

«Μας ανησυχεί βαθύτατα η δραματική πτωτική πορεία του Ελληνικού Χρηματιστηρίου. Επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους μας. Συνδέεται, άλλωστε, με την αίσθηση διογκούμενης πολιτικής αβεβαιότητας, που η ίδια η κυβερνητική πλειοψηφία προκαλεί. Καλούμε την Κυβέρνηση να αλλάξει άμεσα πορεία και πολιτική. Ειδάλλως, αναλαμβάνει βαριές ευθύνες απέναντι στη χώρα και τον Ελληνικό λαό».

Η απάντηση της κυβέρνησης

Απαντώντας, η κυβέρνηση επικαλέστηκε την πτώση στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια.

«Ο κ. Κουμουτσάκος δεν έχει προφανώς υπ’ όψιν του τι ακριβώς συμβαίνει σήμερα στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, τα οποία καταγράφουν ιστορικά χαμηλά 16μήνου, στη σκιά οικονομικών και πολιτικών συγκυριών παγκοσμίου βεληνεκούς.

Όσο κι αν ο κος Κουμουτσάκος επιθυμεί να αποδώσει την παγκόσμια χρηματιστηριακή αναταραχή στην ελληνική κυβέρνηση, φοβούμαστε ότι η πραγματικότητα και η κοινή λογική τον διαψεύδουν.

Ας είναι λοιπόν πιο προσεκτικός. H κυβέρνηση εργάζεται σταθερά για ανάκαμψη και τη σταθερότητα της οικονομία»ς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ