Ραχήλ «καρφώνει» Σταθάκη: Πού είναι αυτό το παιδί, τρέχει να κρύψει τα εκατομμύρια; - iefimerida.gr

Ραχήλ «καρφώνει» Σταθάκη: Πού είναι αυτό το παιδί, τρέχει να κρύψει τα εκατομμύρια;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα αιχμηρό σχόλιο για τον υπουργό Ανάπτυξης Γιώργο Σταθάκη έκανε μέσω τουίτερ η Ραχήλ Μακρή, «καρφώνοντάς» τον ταυτόχρονα και για το Πόθεν Εσχες αλλά και για τις δηλώσεις του για την αξιολόγηση.

Ραχήλ «καρφώνει» Σταθάκη: Πού είναι αυτό το παιδί, τρέχει να κρύψει τα εκατομμύρια; | iefimerida.gr 0

«Πού είναι αυτό το παιδί, τρέχει να κρύψει τα εκατομμύρια» γράφει η Ραχήλ Μακρή, κάνοντας αναφορά στο γεγονός ότι ο Γιώργος Σταθάκης δεν έχει ακόμη παρουσιάσει στην επιτροπή Πόθεν Εσχες της βουλής τα δικαιολογητικά για το 1 εκατομμύριο ευρώ που «ξέχασε» να βάλει στη δήλωσή του.

Ταυτόχρονα, η Ραχήλ Μακρή ανέβασε και φωτογραφία από πρόσφατη δήλωση του Γιώργου Σταθάκη ότι η αξιολόγηση θα κλείσει τον Φεβρουάριο, πρόβλεψη η οποία δεν βγήκε αληθινή.

Αιχμές για Γεροβασίλη

Από τα πυρά της Ραχήλ Μακρή δεν ξέφυγε ούτε η Ολγα Γεροβασίλη. Η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέβασε στο τουίτερ της δηλώσεις της κυβερνητικής εκπροσώπου. Στην μια λέει ότι η αξιολόγηση θα κλείσει τον Δεκέμβριο του 2015 (!) και στην άλλη ότι θα κλείσει τον Φεβρουάριο.

Ραχήλ «καρφώνει» Σταθάκη: Πού είναι αυτό το παιδί, τρέχει να κρύψει τα εκατομμύρια; | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ραχήλ Σταθάκης εκατομμύρια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ