Εκλογές κάθε 3 μήνες; Είστε με τα καλά σας; -Κυβερνητική πηγή από Τεχεράνη - iefimerida.gr

Εκλογές κάθε 3 μήνες; Είστε με τα καλά σας; -Κυβερνητική πηγή από Τεχεράνη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με έντονο τρόπο αντέδρασε ανώτατη κυβερνητική πηγή, από την Τεχεράνη, στα σενάρια περί πρόωρων εκλογών, τα οποία εν πολλοίς τροφοδοτούνται από δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών όπως του υπ. Αμυνας Πάνου Καμμένου.

«Είναι αδιανόητο να γίνουν εκλογές. Κάθε τρεις μήνες; Είστε με τα καλά σας;» είπε κορυφαίος παράγοντας της κυβέρνησης σε σύντομη συνομιλία του με δημοσιογράφους που συνοδεύουν τον Πρωθυπουργό στην Τεχεράνη.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, αυτό που απασχολεί την κυβέρνηση, είναι το προσφυγικό, είναι η αξιολόγηση που πρέπει να κλείσει και να προχωρήσει η Ελλάδα στην ανάπτυξη μέσα από μια ενεργητική και πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική.

Εγωιστές οι αγρότες, δεν έχουμε άλλα να τους δώσουμε

  • Η ίδια ανώτατη κυβερνητική πηγή, όταν ρωτήθηκε για τους αγρότες και τις κινητοποιήσεις τους, ανέβασε κατακόρυφα τους τόνους και ξεκαθάρισε: «Δεν υπάρχει τίποτα να δώσει η κυβέρνηση, γιατί η συζήτηση γίνεται πάνω σε μία πρόταση νόμου και όχι σε νομοσχέδιο, που αφορά όλη την κοινωνία, τους άνεργους, τους χαμηλοσυνταξιούχους. Αυτοί δεν έχουν φωνή; Ειδικά τους αγρότες, πρόσθεσε, τους ευνοεί. Είναι εξαιρετικά εγωιστικό το ότι οι αγρότες, δεν έρχονται στο τραπέζι του διαλόγου».

Κλείνει άρον άρον τα σενάρια για πρόωρες εκλογές η κυβέρνηση, μετά την κατάρρευση του χρηματιστηρίου που για πρώτη φορά έπεσε σε ιστορικά χαμηλά, ενόσω ο Αλέξης Τσίπρας βρισκόταν σε επίσημη επίσκεψη στην Τεχεράνη, για επενδύσεις.

Τραπεζικές πηγές αναφέρουν ότι το κλίμα στην οικονομία είναι έκρυθμο, η αγορά βρίσκεται επίσης σε ιστορικά χαμηλά και οι επενδύσεις απομακρύνονται.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τεχεράνη Εκλογές αγρότες προσφυγικό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ