Βούτσης: «Δεν είμαστε χομπίστες των εκλογών» -ΝΔ: «Είστε χομπίστες στη διακυβέρνηση του τόπου» - iefimerida.gr

Βούτσης: «Δεν είμαστε χομπίστες των εκλογών» -ΝΔ: «Είστε χομπίστες στη διακυβέρνηση του τόπου»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρόεδρος της Βουλής επιχείρησε σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις στο Κοινοβούλιο να κλείσει την δημόσια συζήτηση για προσφυγή στις κάλπες.

Ο Νίκος Βούτσης είπε «δεν είμαστε χομπίστες των εκλογών». Πρόσθεσε μάλιστα πως υπάρχει πρόσφατη λαϊκή εντολή και η κυβέρνηση ακολουθεί το γνωστό οδικό χάρτη που περιλαμβάνει ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές, την ψήφιση του ασφαλιστικού, την ολοκλήρωση της αξιολόγησης και την έναρξη της συζήτησης για το χρέος.

ΝΔ: Είστε χομπίστες στη διακυβέρνηση του τόπου
Στη φράση του Νίκου Βούτση απάντησε με ανακοίνωση η ΝΔ . «Ο κ. Βούτσης, είπε ότι στο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι “χομπίστες των εκλογών”. Δυστυχώς, είναι “χομπίστες” στη διακυβέρνηση του τόπου. Ο ερασιτεχνισμός με τον οποίο αντιμετωπίζει η Κυβέρνηση εξαιρετικά κρίσιμα ζητήματα, όπως το μεταναστευτικό - προσφυγικό, το επιβεβαιώνει».

Τελευταία ευκαιρία για το ΕΣΡ
Ο κ. Βούτσης ανέφερε, επίσης, ότι σε αυριανή συνεδρίαση της Διάσκεψης των Προέδρων θα καταβάλει την τελευταία προσπάθεια για τη συγκρότηση Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, επισημαίνοντας πως αν δεν καταστεί ούτε αυτή τη φορά να υπάρξει πλειοψηφία 4/5 για την επίτευξη του στόχου, θα ακολουθήσει σχετική νομοθετική πρωτοβουλία εκ μέρους της κυβέρνησης, προκειμένου να δρομολογηθούν όλες οι διαδικασίες του διαγωνισμού για τις άδειες των τηλεοπτικών καναλιών.

Αν δεν πάνε οι αγρότες στην επιτροπή, μπορεί να μην γίνει η συνεδρίαση
Τέλος, είπε πως ως την τελευταία στιγμή θα καταβάλλεται εκ μέρους της πολιτικής διεύθυνσης του Κοινοβουλίου προσπάθεια προκειμένου να ανταποκριθούν εκπρόσωποι των αγροτών στην πρόσκληση να συμμετέχουν στην αυριανή ειδική, έκτακτη συνεδρίαση της διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου. Αν δεν υπάρξει ανταπόκριση, πάντως, κοινοβουλευτικοί κύκλοι εκτιμούν ότι μπορεί η συνεδρίαση αυτή να μην πραγματοποιηθεί. Υπενθυμίζεται πως είναι προγραμματισμένη για τις 3 μ.μ. αύριο Τρίτη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νίκος Βούτσης Βουλή ΝΔ χομπίστες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ