Ν.Δ.:Η κυβέρνηση έχει δημιουργήσει συνθήκες ασφυξίας στην οικονομία - iefimerida.gr

Ν.Δ.:Η κυβέρνηση έχει δημιουργήσει συνθήκες ασφυξίας στην οικονομία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κυβέρνηση της αριστεράς έχει δημιουργήσει συνθήκες ασφυξίας στην αγορά επισημαίνει η Νέα Δημοκρατία, σχολιάζοντας την αύξηση των ληξιπρόθεσμων χρεών του Δημοσίου προς τους ιδιώτες.

Ειδικότερα σε δήλωσή του σχετικά με την εξέλιξη των ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων του Δημοσίου προς ιδιώτες, ο Χρ. Σταϊκούρας, δήλωσε:

«Οι ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις του Δημοσίου προς ιδιώτες, το 2015, “εκτοξεύθηκαν”. Συγκεκριμένα, ανήλθαν περίπου στα 4,7 δισ. ευρώ στο τέλος του 2015, αυξημένες κατά 51% από το τέλος του 2014. Συνεπώς, διαμορφώθηκαν σε επίπεδο υψηλότερο και από το Δεκέμβριο του 2013!

Υπενθυμίζεται ότι οι ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις μειώθηκαν κατά περίπου 6 δισ. ευρώ ή 65% την περίοδο 2013-2014, ενισχύοντας, ουσιαστικά, τη ρευστότητα στην οικονομία.

Η Κυβέρνηση της Αριστεράς, με τις πράξεις και παραλείψεις της, έχει διαμορφώσει συνθήκες “ασφυξίας” στην οικονομία, επιστρέφοντας την οικονομία τουλάχιστον 2 χρόνια πίσω».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σταϊκούρας ληξιπρόθεσμες οφειλές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ