Ο Ρανιέρι θυμάται την Εθνική Ελλάδας - «Ηταν δραματική κατάσταση» - iefimerida.gr

Ο Ρανιέρι θυμάται την Εθνική Ελλάδας - «Ηταν δραματική κατάσταση»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Κλάουντιο Ρανιέρι ζει το δικό του όνειρο στην Πρέμιερ Λιγκ με την ομάδα της Λέστερ ωστόσο δεν ξέχασε το καταστροφικό του πέρασμα από τον πάγκο της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου.

Ο Ιταλός τεχνικός μίλησε σε ιταλικό ραδιόφωνο για τη φετινή παρουσία της Λέστερ ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο πέρασμά του από τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας, χαρακτηρίζοντάς το καταστροφικό.

«Απέρριψα πολλές προτάσεις για να αποδεχθώ τελικά αυτήν από την Ελλάδα, όμως με ενόχλησε πολύ που δεν έλαβαν υπόψιν τους πράγματα που θα έπρεπε... Έπρεπε να προλάβω να διορθώσω τόσα πράγματα σε τέσσερα παιχνίδια, με ποδοσφαιριστές να είναι κουρασμένοι και να έρχονται ταλαιπωρημένοι στις συγκεντρώσεις μας, ενώ κάναμε προπονήσεις μόλις τρεις μέρες πριν από τα ματς. Πως να καταφέρω να χτίσω κάτι με αυτό τον τρόπο; Δεν υπολόγισαν όσα έχω κάνει στο παρελθόν και με πείραξε ο τρόπος με τον οποίο έπαιρναν τις αποφάσεις... Ακόμα και ο διάδοχός μου, πλέον δεν είναι εκεί, έφυγε... Ήταν δράμα η κατάσταση...» ήταν τα λόγια του Κλάουντιο Ρανιέρι.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ