Χρυσοβελώνη (ΑΝΕΛ): Ανοιχτό το ενδεχόμενο προσφυγής στις κάλπες - iefimerida.gr

Χρυσοβελώνη (ΑΝΕΛ): Ανοιχτό το ενδεχόμενο προσφυγής στις κάλπες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανοιχτό το ενδεχόμενο προσφυγής στις κάλπες άφησε η εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά.

Απαντώντας σε ερώτηση για τις δηλώσεςι του Πάνου Καμμένου σχετικά με την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, η Μαρίνα Χρυσοβελώνη, υποστήριξε ότι η προσφυγή στις κάλπες είναι κάτι το οποίο δεν το επιθυμεί η κυβέρνηση αλλά «αν οι δανειστές δεν κατανοήσουν ότι θα πρέπει να είναι πιο διαλλακτικοί στις απαιτήσεις τους έτσι ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν και οι πολίτες και συνεχίζουνε να κρατούν αυτή τη σκληρή και την άκαμπτη γραμμή, όπως καταλαβαίνετε, η διέξοδος να είναι ενδεχομένως να είναι η προσφυγή στις κάλπες γιατί στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η κ. Χρυσοβελώνη πρόσθεσε ότι οι εκλογές «είναι μια σκέψη πάρα πολύ μακρινή όπως καταλαβαίνετε. Και όταν λέω «μακρινή» δεν εννοώ χρονικά μακρινή, εννοώ ότι αυτή τη στιγμή είναι ακόμα σε εξέλιξη μια διαπραγμάτευση η οποία είναι σκληρή όπως είναι και η κάθε διαπραγμάτευση με τους εκπροσώπους των δανειστών αλλά εδώ τα θέματα που συζητούνται είναι πολύ σημαντικά όπως για παράδειγμα το ασφαλιστικό» είπε η εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ.

Τέλος, η Μαρίνα Χρυσοβελώνη είπε ότι η δήλωση του Πάνου Καμμένου για τις εκλογές ήθελε να καταδείξει «ότι θα πρέπει να καταλάβουν και οι δανειστές ότι δεν είναι δυνατόν ούτε ο πρωθυπουργός ούτε η χώρα να βαίνει συνεχώς εκβιαζόμενοι και αν θέλετε στις πιέσεις και στους εκβιασμούς υπάρχουν κάποια όρια. Αν αυτά τα όρια φαίνεται ότι θα πρέπει να ξεπεραστούν σίγουρα θα πρέπει η κυβέρνηση να λάβει κάποια διαφορετική απόφαση και ενδεχομένως θα είναι να προσφύγει και στην απόφαση του ελληνικού λαού».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαρίνα Χρυσοβελώνη προσφυγή κάλπες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ