Θεοχαρόπουλος: «Δεν χρειάζεται η χώρα εκλογές» [εικόνες] - iefimerida.gr

Θεοχαρόπουλος: «Δεν χρειάζεται η χώρα εκλογές» [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Δεν χρειάζεται να πάει η χώρα ξανά στις κάλπες σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα» δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, μετά τη συνάντηση που είχε στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο.

«Δεν χρειάζεται η χώρα εκλογές. Αυτό που χρειάζεται είναι να υπάρξουν αποτελεσματικές λύσεις, μία αποτελεσματική πολιτική, ώστε να επιλυθούν χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα» δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ.

Θεοχαρόπουλος: «Δεν χρειάζεται η χώρα εκλογές» [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Συζήτησαν εφ όλης της ύλης
Ο κ. Θεοχαρόπουλος συζήτησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για όλα τα ζητήματα που αυτή την εποχή απασχολούν την ελληνική κοινωνία, τη χώρα μας, την οικονομία, με επίκεντρο τα μείζονα ζητήματα του αγροτικού, του ασφαλιστικού και του προσφυγικού.

Θεοχαρόπουλος: «Δεν χρειάζεται η χώρα εκλογές» [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Θεοχαρόπουλος: «Δεν χρειάζεται η χώρα εκλογές» [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Θεοχαρόπουλος: «Δεν χρειάζεται η χώρα εκλογές» [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Ζήτησε αμεσες δράσεις για το προσφυγικό
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, ιδιαίτερα στο αγροτικό ζήτημα και την κοινωνική αναταραχή που έχει προκύψει, πρέπει να υπάρξουν άμεσα δράσεις που θα διευκολύνουν, όπως είπε, την παραμονή των αγροτών στην αγροτική παραγωγή, διότι η κατάσταση κινδυνεύει να γίνει ανεξέλεγκτη, από ένα σημείο και έπειτα.

«Οι εκλογές δεν είναι λύση»
Σε ερώτηση με αφορμή τις δηλώσεις του κ. Πάνου Καμμένου, ο οποίος ανασύρει ζήτημα εκλογών εφόσον υπάρξει αδιέξοδο στην οικονομία ή στα υπό ψήφιση νομοσχέδια, ο κ. Θεοχαρόπουλος απάντησε: «Οι εκλογές δεν είναι λύση, διότι πήγαμε τρεις φορές στην κάλπη το 2015 και όπως βλέπουμε τα αδιέξοδα είναι ξανά μπροστά μας. Εμείς έχουμε πει σταθερά τη θέση μας, από την προεκλογική περίοδο, για μία κυβέρνηση ευρείας πλειοψηφίας των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων με μία προοδευτική προγραμματική συμφωνία. Η δική μας θέση είναι σταθερή σε όλη αυτή την περίοδο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ