Υπέγραψε συμβόλαιο πολλών εκατομμυρίων μετά την κόντρα της με τον Τραμπ [εικόνες] - iefimerida.gr

Υπέγραψε συμβόλαιο πολλών εκατομμυρίων μετά την κόντρα της με τον Τραμπ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έγινε εξώφυλλο στο Vanity Fair και μόλις προ ημερών υπέγραψε συμβόλαιο πολλών εκατομμυρίων για το πρώτο της βιβλίο.

Το αστέρι του τηλεοπτικού σταθμού Fox, η δημοσιογράφος Μέγκιν Κέλι, είδε τις μετοχές της να εκτοξεύονται μετά την άγρια κόντρα με τον μεγιστάνα Ντόναλντ Τραμπ.

Η 46χρονη Κέλι είναι η πανέξυπνη, απαστράπτουσα και δυναμική επαγγελματίας, με την κυρίαρχη παρουσία μπροστά από τις κάμερες, που ζήτησε από τον Τραμπ να απαντήσει σε όλους όσοι του προσάπτουν σεξισμό. Κι εκείνος έγινε ‘ηφαίστειο’. Εκτός από τις δηλώσεις του και τα σχόλια για την Κέλι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μποϊκόταρε την πρώτη τηλεοπτική αναμέτρηση με τους ανθυποψηφίους του, διότι ήταν συντονίστρια εκείνη. Το Fox δεν υποχώρησε και δεν απομάκρυνε τη δημοσιογράφο και ο «αθυρόστομος πολιτικά», όπως τον χαρακτηρίζουν, δισεκατομμυριούχος έλαμψε δια της απουσίας του.

Υπέγραψε συμβόλαιο πολλών εκατομμυρίων μετά την κόντρα της με τον Τραμπ [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Υπέγραψε συμβόλαιο πολλών εκατομμυρίων μετά την κόντρα της με τον Τραμπ [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Υπέγραψε συμβόλαιο πολλών εκατομμυρίων μετά την κόντρα της με τον Τραμπ [εικόνες] | iefimerida.gr 2

«Γίνε τόσο καλός που να μην μπορούν σε αγνοήσουν» ήταν το μότο του Στιβ Μάρτιν, το οποίο ακολούθησε κατά γράμμα η άνκοργουμαν του Fox News. Καρπός αυτής της στάσης ζωής είναι και η υπογραφή του συμβολαίου με τον εκδοτικό οίκο Harper Collins.Σύμφωνα με διαρροές η αμοιβή της θα είναι αστρονομική ενώ τα στελέχη του οίκου θεωρούν ότι το βιβλίο της θα είναι το πιο πολυδιαβασμένο και το πιο πολυσυζητημένο του Φθινοπώρου.

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δημοσιογράφος καριέρα Τραμπ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ