Τα 7 μικρά πράγματα που λατρεύουν οι άνδρες στις συντρόφους τους [εικόνες] - iefimerida.gr

Τα 7 μικρά πράγματα που λατρεύουν οι άνδρες στις συντρόφους τους [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λένε πως τα μικρά πράγματα στη ζωή έχουν και το μεγαλύτερο νόημα, τη μεγαλύτερη ομορφιά και δύναμη. Αυτό ισχύει και για τις σχέσεις.

Μπορεί οι άνδρες να μην προσέχουν το νέο σας χτένισμα ή παπούτσια, ωστόσο, υπάρχουν εκείνα τα μικρά πράγματα που παρατηρούν στη σύντροφό τους, ειδικά όταν μιλάμε για εκείνη που αγαπούν.

Είναι όλα εκείνα που το έτερον τους ήμισυ πράττει και του υπενθυμίζει πόσο πολύ την αγαπά. Αλλωστε η σημασία της αγάπης είναι στα μικρά!

Ποια, όμως, είναι εκείνα τα μικρά που λατρεύουν οι άνδρες στις συντρόφους τους;

Το να του στέλνει «Καλημέρα» το πρωί

Είτε το πιστεύετε, είτε όχι, ένας ερωτευμένος άνδρας χαίρεται όταν το πρώτο πράγμα που βλέπει κάθε πρωί είναι μήνυμα με «Καλημέρα» από την σύντροφό του. Βέβαια, θα προτιμούσε να κοιμούνται μαζί αλλά αυτό είναι άλλη υπόθεση.

Είναι όμορφο να ξέρει πως τον σκέφτεται όταν ξυπνά.

Ο τρόπος που φωτίζεται όταν τον βλέπει

Δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο από μια γυναίκα ερωτευμένη και δεν υπάρχει καλύτερο από το να είναι εκείνος ο λόγος, που την κάνει να λάμπει. Ενα τόσο απλό πράγμα, αμέσως, κάνει τη διαφορά.

Τα 7 μικρά πράγματα που λατρεύουν οι άνδρες στις συντρόφους τους [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Το να του αγοράζει μικρά δωράκια

Ενα T-shirt, ένα μπολ που έσπασε, μπισκότα ακόμα και ένας καφές, αποτελούν δωράκια, που κάνουν έναν άνδρα να «λιώνει», καθώς σκέφτεται πως η σύντροφός του τον έχει στο μυαλό της. Δείχνουν πως τον νοιάζεται και τον φροντίζει.

Τον υποστηρίζει

Είναι η μεγαλύτερη φαν του, εκείνη που τον θαυμάζει και τον πιστεύει. Οταν κάτι πάει στραβά, βρίσκεται δίπλα του και του υπενθυμίζει πόσο δυνατός είναι και πως μπορεί να ανταπεξέλθει σε κάθε περίσταση, αρκεί να εργαστεί και να σκεφτεί.

Οταν είναι απίστευτα όμορφη, χωρίς προσπάθεια

Δεν ξέρει πως το κάνει... τα ρούχα της είναι αταίριαστα, τα μαλλιά της χάλια, η μύτη της «τρέχει» και προσπαθεί να αναπνεύσει γιατί είναι μπουκωμένη. Κι όμως είναι πανέμορφη, έτσι την βλέπει αυτός, τουλάχιστον!

Τα 7 μικρά πράγματα που λατρεύουν οι άνδρες στις συντρόφους τους [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Οταν ενθουσιάζεται για τον πιο απίθανο λόγο

Λατρεύει να την βλέπει χαρούμενη, να χαμογελάει και μην μπορεί να συγκρατήσει τον εαυτό της. Αγαπά τον τρόπο που βρίσκει την ευτυχία σε μικρά, απλά πράγματα, αλλά περισσότερο από όλα του αρέσει να την βλέπει να ενθουσιάζεται.

Οταν του λέει πως τον αγαπά

Χωρίς λόγο, εκεί που κάθονται του λέει «Σ' αγαπώ». Δεν χρειάζεται τίποτα άλλο.

Τα 7 μικρά πράγματα που λατρεύουν οι άνδρες στις συντρόφους τους [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σχέσεις ζευγάρι άνδρες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ