Παπαδημούλης: Δεν συμφωνώ με τη δήλωση Καμμένου για πρόωρες εκλογές [βίντεο] - iefimerida.gr

Παπαδημούλης: Δεν συμφωνώ με τη δήλωση Καμμένου για πρόωρες εκλογές [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Δεν συμφωνώ με τη δήλωση του υπουργού Εθνικής Άμυνας. Θεωρώ απόλυτο παραλογισμό το σενάριο νέων εκλογών, πέντε μήνες μετά τις προηγούμενες.

Πιστεύω ότι η εντολή του ελληνικού λαού προς τον Τσίπρα είναι να κυβερνήσει, να τελειώνουμε με την αξιολόγηση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να γυρίσουμε σε θετικούς ρυθμούς για να μειωθεί η ανεργία».

Αυτό δήλωσε στο Star ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, σχολιάζοντας τη συνέντευξη – παρέμβαση του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, στη Realnews και όλα δείχνουν ότι οι γραμμές χάλασαν στην κυβέρνηση, εξαιτίας των ασφυκτικών πιέσεων δανειστών και πολιτών εναντίον των νέων μέτρων λιτότητας.

Παράλληλα, ο αντιπρόεδρος του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου συμπλήρωσε πως «η άποψη μου και από ό,τι ξέρω και του Πρωθυπουργού και της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ είναι πως οι εκλογές αυτή την ώρα βολεύουν όσους παίζουν παιχνίδια αποσταθεροποίησης σε βάρος της Ελλάδος είτε είναι μέσα, είτε είναι έξω από την Ελλάδα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ