Στο Παρίσι ο Τσίπρας για τετ α τετ με τον Ολάντ -Θα του ζητήσει πολιτική λύση στην αξιολόγηση - iefimerida.gr

Στο Παρίσι ο Τσίπρας για τετ α τετ με τον Ολάντ -Θα του ζητήσει πολιτική λύση στην αξιολόγηση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Παρίσι θα επισκεφθεί ο πρωθυπουργός δύο ημέρες πριν από τη Σύνοδο Κορυφής της 18ης Φεβρουαρίου, όπου και θα συναντηθεί με τον Γάλλο Πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ.

Ο κ. Τσίπρας, όπως επιβεβαιώνουν πηγές του Μαξίμου, έχει προσκληθεί ως παρατηρητής στη Σύνοδο Κορυφής αρχηγών κρατών, πρωθυπουργών και αρχηγών κομμάτων του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος και δεν πρόκειται -ειδικά στην παρούσα συγκυρία- να αφήσει… αναξιοποίητη την ευκαιρία και να πιέσει πολιτικά.

Με τις «κόκκινες κάρτες» από το μέτωπο των δανειστών να πέφτουν βροχή, ο πρωθυπουργός αναμένεται να βάλει μπροστά την πολιτική διαπραγμάτευση. Στόχος είναι να στείλει για μια φορά το μήνυμα ότι «καμία χώρα δεν μπορεί να αντέξει δύο κρίσεις ταυτόχρονα», πράγμα που σημαίνει ότι είναι αδήριτη ανάγκη να κλείσει το ταχύτερο δυνατό η αξιολόγηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ