Στην Αθήνα η επικεφαλής του SSM -Συνάντηση με Γ. Στουρνάρα - iefimerida.gr

Στην Αθήνα η επικεφαλής του SSM -Συνάντηση με Γ. Στουρνάρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Αθήνα για επαφές με τον Διοικητή και στελέχη της Τράπεζας της Ελλάδας, βρίσκεται η επικεφαλής του SSM Ντανιέλ Νουί.

H κατάσταση των τραπεζών μετά την ανακεφαλαιοποίηση, τα «κόκκινα δάνεια» και οι νομοθετικές πρωτοβουλίες, που θα αναλάβει η κυβέρνηση για την αντιμετώπισή τους, είναι μερικά από τα θέματα που θα συζητηθούν στη συνάντηση που θα έχει η επικεφαλής του Ενιαίου Εποπτικού Μηχανισμού (SSM) κ. Ντανιέλ Νουί, με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Γιάννη Στουρνάρα και τους επόπτες της ΤτΕ. Στο επίκεντρο της συνάντηση θα βρεθούν και θέματα εταιρικής διακυβέρνησης αλλά και η κατάσταση στις μικρότερες, τις μη συστημικές, τράπεζες. Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα οι διοικήσεις των τραπεζών βρέθηκαν στην Φρανκφούρτη και είχαν συναντήσεις με στελέχη του Ενιαίου Εποπτικού Μηχανισμού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντανιέλ Νουί SSM ΕΚΤ ΤτΕ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ