Παράπονα του Ιβάν Σαββίδη για τη φιλοξενία του Ολυμπιακού στον ΠΑΟΚ - iefimerida.gr

Παράπονα του Ιβάν Σαββίδη για τη φιλοξενία του Ολυμπιακού στον ΠΑΟΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα παράπονά του μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό εξέφρασε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη, αναφερόμενος στη φιλοξενία των ερυθρόλευκων.

Ο Σαββίδης αναφέρθηκε αρχικά κατά της διαιτησίας του Δημητρόπουλου ενώ είπε χαρακτηριστικά πως αν ήταν στη θέση του Τζαβέλλα θα είχε φύγει από το γήπεδο.

«Σήμερα οι αρρώστιες φάνηκαν για άλλη μία φορά και κατάλαβα πως πρέπει να ασχολούμαστε με αυτές τις αρρώστιες και πρέπει η διαιτησία σε τέτοια σοβαρά παιχνίδια να είναι πιο σοβαρή», ανέφερε αρχικά.

«Γενικότερα μπορώ να πω πως είμαι ικανοποιημένος και με τις δύο ομάδες, πιστεύω πως ο Ολυμπιακός περισσότερο προκαλούσε διάφορα πράγματα αλλά είναι παιχνίδι, παιχνίδι των ανδρών, είναι ποδόσφαιρο», συμπλήρωσε.

Για το εάν έπαιξαν τον ρόλο τους οι αποχωρήσεις των Βεζυρτζή κι Αγγελίδη:«Δεν έχουν καμία σχέση οι Βεζυρτζής κι Αγγελίδης με το ματς. Όταν βάζεις έναν στόχο, προχωράς σε αυτόν τον στόχο».

Για το εάν θα ενισχυθεί η ομάδα: «Αυτή η ερώτηση δεν χωράει εδώ τώρα, επειδή η διαδικασία ενίσχυσης δεν σταματάει ποτέ».

Για τη φιλοξενία: «Δεν είμαι ικανοποιημένος. Προχωράμε μπροστά κι όχι πίσω. Όταν επί 15-15 λεπτά λένε συνθήματα κατά της αντίπαλης ομάδας. Ή αν εγώ ήμουν Τζαβέλλας, θα είχα φύγει από το γήπεδο. Δεν γίνεται να αφήνουν αυτές τις προσβολές, να υπάρχει χώρος για αυτές τις προσβολές. Πρέπει να προχωράμε μπροστά κι όχι πίσω».

Τέλος, για το τι πρέπει να αλλάξει ώστε η επένδυσή του να πιάσει τόπο, απάντησε λακωνικά: «Οι Έλληνες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ιβάν Σαββίδης ΠΑΟΚ Γιώργος Τζαβέλλας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ