Παρά τις διεθνείς αντιδράσεις η Β. Κορέα επιμένει: Θα συνεχίσει να εκτοξεύει πυραύλους - iefimerida.gr

Παρά τις διεθνείς αντιδράσεις η Β. Κορέα επιμένει: Θα συνεχίσει να εκτοξεύει πυραύλους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ώρα που εντείνονται οι διεθνείς αντιδράσεις για την εκτόξευση πυραύλου σήμερα το πρωί, η Β. Κορέα προκαλεί τη διεθνή κοινότητα δηλώνοντας ότι θα συνεχίσει να εκτοξεύει πυραύλους, που μεταφέρουν δορυφόρους στο διάστημα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ΑΠΕ, η Βόρεια Κορέα σκοπεύει να συνεχίσει να εκτοξεύει πυραύλους που μεταφέρουν δορυφόρους στο διάστημα, αναφέρει σε σημερινή δήλωση που εξέδωσε η βορειοκορεατική πρεσβεία στη Μόσχα, όπως μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Ιντερφάξ. «Η κρατική υπηρεσία εξερεύνησης του διαστήματος, ακολουθώντας την πολιτική του Κόμματος των Εργατών της Κορέας να δίνεται προτεραιότητα στην επιστήμη και την τεχνολογία, θα συνεχίσει να εκτοξεύει και άλλους τεχνητούς δορυφόρους», αναφέρει η πρεσβεία στη δήλωσή της, σύμφωνα με το Ιντερφάξ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Β. Κορέα πύραυλος πρεσβεία Μόσχα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ