Πρόσκληση Γεωργιάδη: Οι άνθρωποι από το Ποτάμι έχουν μία θέση στη ΝΔ - iefimerida.gr

Πρόσκληση Γεωργιάδη: Οι άνθρωποι από το Ποτάμι έχουν μία θέση στη ΝΔ

(EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία αιφνιδιαστική πρόσκληση απηύθυνε ο Αδωνις Γεωργιάδης στα στελέχη του Ποταμιού, καλώντας τα δημόσια να συμπράξουν με τη Νέα Δημοκρατία.

Σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή», επικαλείται τη δική του εμπειρία στον ΛΑΟΣ και υπονοώντας ότι η πόλωση στο εξής με τον ΣΥΡΙΖΑ θα συντρίψει τα μικρά κόμματα του ενδιάμεσου χώρου, καλεί τον Σταύρο Θεοδωράκη να σκεφτεί ενόψει του συνεδρίου του ότι την επόμενη εκλογική μάχη «πρέπει να τη δώσουμε όλες μαζί οι μεταρρυθμιστικές δυνάμεις έναντι του λαϊκισμού των κ. Τσίπρα και Καμμένου». Με το ίδιο σκεπτικό, ο κ. Γεωργιάδης επί της ουσίας προαναγγέλλει μια γενναία ανανέωση της ΝΔ σε υποψηφίους, εφόσον οι επόμενες εκλογές γίνουν με σταυρό προτίμησης.

Ξεκαθαρίζει όμως ότι η ΝΔ «δεν εμπλέκεται σε παρασκηνιακές συμφωνίες μεταξύ βουλευτών» και προσθέτει ότι καθώς ήδη διατυπώνονται δημοσίως από στελέχη του Ποταμιού απόψεις για την ανάγκη συνεργασίας με τη μεταρρυθμιστική ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, «ειλικρινά εύχομαι στο επικείμενο συνέδριο του κόμματος αυτές να γίνουν αντικείμενο σοβαρής συζήτησης».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης ποτάμι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ