Λύθηκε το μυστήριο με τον φλεγόμενο επιβάτη -Η έκρηξη οφείλεται σε βόμβα [εικόνες] - iefimerida.gr

Λύθηκε το μυστήριο με τον φλεγόμενο επιβάτη -Η έκρηξη οφείλεται σε βόμβα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η έκρηξη στο εσωτερικό του αεροσκάφους της εταιρείας Daalo, που είχε ως αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να χάσει τη ζωή του, πέφτοντας στο κενό φλεγόμενος, οφείλεται σε βόμβα, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Μεταφορών και Αεροπορίας της σομαλικής κυβέρνησης.

«Συμπληρωματικές έρευνες που πραγματοποιήθηκαν από Σομαλούς και διεθνείς εμπειρογνώμονες επιβεβαίωσαν ότι η έκρηξη που σημειώθηκε στο εσωτερικό του αεροσκάφους της Daalo Airlines δεν προκλήθηκε από τεχνικό πρόβλημα, αλλά από βόμβα που είχε ως στόχο να σκοτώσει όλους τους επιβάτες», δήλωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο υπουργός.

Το περιστατικό συνέβη 15 λεπτά μετά την απογείωση του αεροσκάφους από το Μογκαντίσου της Σομαλίας με προορισμό το Τζιμπουτί.

Η έκρηξη από τη βόμβα δημιούργησε τρύπα στο αεροπλάνο με έναν άνθρωπο να χάνει τη ζωή του, πέφτοντας στο κενό, φλεγόμενος. Παρά το σοκ, οι πιλότοι κατάφεραν να προσγειώσουν το αεροσκάφος στο αεροδρόμιο, χωρίς περαιτέρω απώλειες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σομαλία αεροσκάφος βόμβα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ