Μοιρασιά στη Βοιωτία - Πήρε βαθμό (1-1) ο Πανθρακικός - iefimerida.gr

Μοιρασιά στη Βοιωτία - Πήρε βαθμό (1-1) ο Πανθρακικός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Λεβαδειακός ήταν η μοναδική ομάδα που... υπήρχε στο γήπεδο για πάνω από μία ώρα, προηγήθηκε με αυστηρό πέναλτι που έδωσε ο Σιδηρόπουλος, όμως έστω και με παίκτη λιγότερο το ένστικτο αυτοσυντήρησης του Πανθρακικού λειτούργησε και ισοφάρισε σε 1-1 στο φινάλε.

Αρχικά, ο κάκιστος Σιδηρόπουλος υπέδειξε στο 54’, πέναλτι-φάντασμα υπέρ του Λεβαδειακού, όταν σε μαρκάρισμα του Τσιάρα στον Μπεν. Ωστόσο, ο επιθετικός των γηπεδούχων έπεσε μόνος του, αφού δεν υπήρξε καμία επαφή. Σαν να μην έφθανε αυτό, ο Τσιάρας αντίκρισε για το… υποτιθήμενο μαρκάρισμά του, δεύτερη κίτρινη και συνεπώς κόκκινη κάρτα, με τον Πανθρακικό να μένει με δέκα παίκτες. Το πέναλτι, μετέτρεψε σε γκολ ο Μάντζιος και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Τα… όργια του Σιδηρόπουλου δεν σταμάτησαν εκεί, αφού στο 73’, ο Μερεμπασβίλι έπεσε μόνος του μέσα στην περιοχή, κάνοντας φανερά «θέατρο» αλλά του έκανε απλώς παρατηρήσεις, χωρίς να του δείξει την δεύτερη κίτρινη και κόκκινη κάρτα. Ωστόσο, ο Πανθρακικός, με σκόρερ τον Ηλιάδη πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στο 87’ και παρέμεινε στο κόλπο της παραμονής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λεβαδειακός Πανθρακικός Super League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ