Απάντηση Τόσκα σε Γεννηματά: Λέει ψέμματα - iefimerida.gr

Απάντηση Τόσκα σε Γεννηματά: Λέει ψέμματα

EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τη νέα επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, η πρόεδρος του κόμματος Φώφη Γεννηματά εξαπέλυσε τα «πυρά» της προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα ζητώντας του, μάλιστα, να παραιτηθεί.

Η κ. Γεννηματά υποστήριξε πως στα γραφεία του κόμματος στη Χαριλάου Τρικούπη δεν υπάρχει αστυνομική προστασία, καταλογίζοντας ευθύνες στον κ. Τόσκα.

Με ανακοίνωσή του το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη διευκρινίζει πως για την εξωτερική φρούρηση του κτηρίου έχουν διατεθεί πέντε ένστολοι αστυνομικοί, ενώ ακόμη 17 βρίσκονται στη διάθεση του ΠΑΣΟΚ το οποίο είναι αρμόδιο για την κατανομή τους.

«Παράλληλα πεζές και εποχούμενες περιπολίες αστυνομικών της Ασφάλειας Αττικής επιτηρούν την ευρύτερη περιοχή, ενώ χθες κατά τη διάρκεια του περιστατικού σε βάρος των γραφείων του ΠΑ.ΣΟ.Κ., προστάτευσαν τον βουλευτή Γ. Αρβανιτίδη και τον οδήγησαν σε ασφαλή χώρο. Επίσης, όταν οι υπηρεσιακές συνθήκες το επιτρέπουν, διατίθεται για την ασφάλεια του κτιρίου και διμοιρία της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης (Υ.Α.Τ)», σημειώνει.

«Θεωρούμε, λοιπόν, ότι η Φώφη Γεννηματά γνωρίζοντας τα παραπάνω, προφανώς ψεύδεται όταν υποστηρίζει ότι τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ μένουν χωρίς αστυνομική προστασία ή όπως ισχυρίστηκε στον Πρωθυπουργό, ότι διαθέτουμε έναν μόνο αστυνομικό», τονίζει η ανακοίνωση, εξαπολύοντας επίθεση στην κ. Γεννηματά.

«Θεωρούμε, λοιπόν, ότι η κα Φώφη Γεννηματά γνωρίζοντας τα παραπάνω, προφανώς ψεύδεται όταν υποστηρίζει ότι τα γραφεία του ΠΑ.ΣΟ.Κ. μένουν χωρίς αστυνομική προστασία ή όπως ισχυρίστηκε στον Πρωθυπουργό, ότι διαθέτουμε έναν (1) μόνο αστυνομικό.

Θα ήταν προτιμότερο, αντί να επιχειρεί να παρουσιάσει μία ψευδή πραγματικότητα και να ομιλεί περί ανικανότητας και επικινδυνότητας, να διαφυλάξει την αξιοπιστία της.

Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, από την πλευρά του, θα λάβει όλα τα επιπλέον απαραίτητα μέτρα, ώστε να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά παρόμοια φαινόμενα επιθέσεων, που όλοι μας καταδικάζουμε», καταλήγει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ