Αρβανιτίδης (ΠΑΣΟΚ): Γλίτωσα από τις μολότοφ επειδή μου φώναξαν να πέσω κάτω -Μία έπεσε στην πλάτη μου - iefimerida.gr

Αρβανιτίδης (ΠΑΣΟΚ): Γλίτωσα από τις μολότοφ επειδή μου φώναξαν να πέσω κάτω -Μία έπεσε στην πλάτη μου

(EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από θαύμα γλίτωσε κάποιο σοβαρό τραυματισμό ο Γιώργος Αρβανιτίδης, καθώς ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ έμπαινε στα γραφεία του κόμματος όταν άγνωστοι έριχναν βόμβες μολότοφ, το βράδυ της Παρασκευής.

«Μόλις βγήκα από το αυτοκίνητο και ανέβηκα στο πεζοδρόμιο, άκουσα να μου φωνάζουν οι άνθρωποι του ΠΑΣΟΚ μέσα από τα γραφεία να πέσω κάτω», διηγήθηκε ο κ. Αρβανιτίδης, μιλώντας στο Mega. «Δεν κατάλαβα τι συνέβαινε. Ευτυχώς ακολούθησα τις οδηγίες τους και έπεσα στο πεζοδρόμιο γιατί ξεκίνησε μία ''βροχή'' από βόμβες μολότοφ, με τους αγνώστους να ρίχνουν 4-5 ταυτόχρονα. Ευτυχώς ήμουν πεσμένος γιατί μία από αυτές έπεσε στην πλάτη μου και δεν ''έσκασε''. Αν έπεφτε κάτω, θα έπιανα φωτιά, ενώ την ίδια στιγμή άλλες τρεις ''έσκασαν'' στον τοίχο πλάι μου», πρόσθεσε ο βουλευτής, σημειώνοντας ότι στάθηκε τυχερός καθώς γλίτωσε με έναν μεγάλο μώλωπα στην πλάτη και αμυχές στα χέρια του από τα σπασμένα γυαλιά.

Για το περιστατικό, η Φώφη Γεννηματά με ανακοίνωσή της, χθες το βράδυ, σε έντονο ύφος ζήτησε την παραίτηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα.

«Το θέμα δεν είναι τι θα συνέβαινε σε εμένα. Κινδυνεύουν άνθρωποι, στις 8.30 το βράδυ στο κέντρο της Αθήνας, έξω από ένα κόμμα. Υπήρχαν άλλοι άνθρωποι στο πεζοδρόμιο, διερχόμενοι, οι υπάλληλοι του ΠΑΣΟΚ», τόνισε από την πλευρά του ο κ. Αρβανιτίδης.

«Είναι η 10η επίθεση από τότε που ο κ. Τόσκας ανέλαβε υπουργός. Εχει ενημερωθεί ο ίδιος, αλλά και ο πρωθυπουργός από την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ στην πρόσφατη συνάντησή τους. Οταν ο υπουργός δεν μπορεί να κάνει το αυτονόητο, να προστατεύσει τη δημοκρατία, ποιος ο ρόλος του; Αν δεν τον εγκαλέσει ο κ. Τσίπρας, υπάρχει ζήτημα και για τον πρωθυπουργό», τόνισε ο βουλευτής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ