Ολόκληρο... οπλοστάσιο είχε στο σπίτι του ο 82χρονος που πυροβόλησε την υπάλληλο ΚΕΠ Λακωνίας - iefimerida.gr

Ολόκληρο... οπλοστάσιο είχε στο σπίτι του ο 82χρονος που πυροβόλησε την υπάλληλο ΚΕΠ Λακωνίας

EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τέσσερα περίστροφα, ένα πολεμικό τουφέκι κι ένα κυνηγετικό μαζί με εκατοντάδες φυσίγγια, κατείχε ο 82χρονος, που άνοιξε πυρ σε ΚΕΠ στο Γεράκι Λακωνίας και τραυμάτισε μια 43χρονη υπάλληλο.

Ο δράστης, ο οποίος ακινητοποιήθηκε λίγο μετά το περιστατικό, συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Το μεσημέρι της Παρασκεύης, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ο 82χρονος πυροβόλησε με περίστροφο την 43χρονη υπάλληλο του ΚΕΠ, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί στο χέρι και στο πόδι, ενώ πυροβόλησε ακόμη και προς ένα 52χρονο ο οποίος βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να βρει στόχο.

Η 43χρονη τραυματίας μεταφέρθηκε, αρχικά, στο Κέντρο Υγείας Βλαχιώτη και στην συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης, όπου και νοσηλεύεται.

Το περίστροφο με το οποίο πυροβόλησε ο ηλικιωμένος κατασχέθηκε, ενώ σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητό του, βρέθηκε ένα κυνηγετικό όπλο, το οποίο επίσης κατασχέθηκε.

Επιπλέον, σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 82χρονου, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, ένα ημιαυτόματο πολεμικό τυφέκιο, τρία περίστροφα, δύο γεμιστήρες και εκατόν είκοσι εννέα φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων.

Ο 82χρονος συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο ενεργούνται από την ασφάλεια Σπάρτης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ