Αρης Σερβετάλης: Μετά το «Είσαι το Ταίρι μου», πίστεψα στον Θεό - iefimerida.gr

Αρης Σερβετάλης: Μετά το «Είσαι το Ταίρι μου», πίστεψα στον Θεό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί όταν ήταν μικρός ο Αρης Σερβετάλης να θεωρούσε τον εαυτό του «μηδενιστή» και να μην πίστευε σε τίποτα, ωστόσο, όλα γι' αυτόν άλλαξαν μετά τη συμμετοχή στη σειρά «Είσαι το Ταίρι μου».

Ο γνωστός ηθοποιός, που έγινε ευρέως γνωστός, μέσα από τον ρόλο του «Λάζαρου», σε συνέντευξή του αποκάλυψε πως η ξαφνική δημοσιότητα, ήταν κάτι που τον έκανε να κρατήσει αποστάσεις, ώστε να μην χάσει τον εαυτό του.

«Για μένα αυτό που συνέβη μετά το ''Είσαι το ταίρι μου'' ήταν πολύ έντονο κι ένιωσα την ανάγκη να κρατήσω κάποιες αποστάσεις. Είχε εκτόπισμα όλο αυτό για τη φάση στην οποία βρισκόμουν. Είχα προτάσεις, αλλά χρειαζόμουν χρόνο για να το διαχειριστώ. Έπρεπε να πάρω τις αποστάσεις μου από όλη αυτή την επιτυχία, αλλιώς θα έχανα τον εαυτό μου», ανέφερε στο Down Town.

Oσον αφορά τη σχέση του με την Εκκλησία, δηλώνει πως ήρθε πιο κοντά στο Θεό, την περίοδο μετά το τέλος της δημοφιλούς κωμικής σειράς.

«Πιστεύω. Πηγαίνω στην εκκλησία σχεδόν κάθε Κυριακή, όταν μπορώ τουλάχιστον. Δεν είναι θέμα θρησκείας ή θρησκοληψίας, είναι θέμα πίστης. Και για να γίνει αυτό, πρέπει να μηδενιστείς και να φτάσεις στον πάτο για να ξανασηκωθείς», ανέφερε και προσέθεσε:

«Μετά το «Είσαι το ταίρι μου». Δεν είχε σχέση με το σίριαλ, είχε σχέση με εμένα. Είχα φτάσει στον πάτο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ