Ετοιμάζει παρουσίαση-φιέστα ο Παναθηναϊκός για τα νέα αποκτήματα - iefimerida.gr

Ετοιμάζει παρουσίαση-φιέστα ο Παναθηναϊκός για τα νέα αποκτήματα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Σκόντα Ξάνθη θα μετατραπεί σε μια μίνι-γιορτή πριν την έναρξή του αφού η διοίκηση του τριφυλλιού ανακοίνωσε πως θα υπάρξει παρουσίαση των νέων αποκτημάτων στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Σκόντα Ξάνθη στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League και η διοίκηση βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία για μια άτυπη παρουσίαση των νέων αποκτημάτων της ομάδας.

Οι οκτώ παίκτες που έχουν ήδη αποκτηθεί, μαζί με τον Σεμπαστιάν Λέτο εφόσον σήμερα ολοκληρωθεί και η δική του μεταγραφή, δεν θα καθίσουν σε… πάνελ αίθουσας Τύπου, αλλά θα αναγγελθούν από μεγαφώνου και θα κάνουν την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο για να κερδίσουν το χειροκρότημα των φίλων της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας ότι πριν την αυριανή (6/2/2016) αναμέτρησή μας με τη SKODA Ξάνθη στο γήπεδο της Λεωφόρου θα γίνει εκδήλωση για την παρουσίαση των ποδοσφαιριστών που προστέθηκαν στο ρόστερ μας κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει περίπου 20 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα. Η παρουσία και το χειροκρότημα του κόσμου μας είναι απαραίτητα συστατικά επιτυχίας. Μην λείψει κανείς από την παναθηναϊκή γιορτή! 108 χρόνια ένδοξης ιστορίας!».

Οι παίκτες που θα παρουσιαστούν είναι οι: Ολιβιέ Μπουμάλ, Τζιαντομένικο Μέστο, Μαμούτε, Λούκας Εβαντζελίστα, Οδυσσέας και Παναγιώτης Βλαχοδήμος, Ροντρίγκο Μολέδο Λούκας Βιγιαφάνιες και Σεμπάστιαν Λέτο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ