Energean: Σε νέα βάση η στρατηγική επενδύσεων στη Δυτική Ελλάδα - iefimerida.gr

Energean: Σε νέα βάση η στρατηγική επενδύσεων στη Δυτική Ελλάδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην ανακήρυξη της Energean Oil & Gas ως προτιμητέου επενδυτή για την έρευνα και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων της περιοχής της Αιτωλοακαρνανίας προχώρησε το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, έπειτα από διεθνή διαγωνιστική διαδικασία.

Οπως επισημαίνει η Energean Oil & Gas, αποτελεί τη μοναδική ελληνική εταιρεία με εμπειρία στην παραγωγή πετρελαίου και φυσικού αερίου, επισημαίνει ότι, από γεωλογικής και επιχειρηματικής πλευράς, η περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας αποτελεί ένα αυτονόητο σύνολο τόσο με την περιοχή των Ιωαννίνων, στην οποία η ερευνητική δραστηριότητα βρίσκεται σε εξέλιξη, όσο και με την περιοχή της Άρτας/Πρέβεζας, για την οποία η εταιρεία υπέβαλε προσφορά στο πλαίσιο του διεθνούς διαγωνισμού του ελληνικού Δημοσίου.

Η Energean θα συνεκτιμήσει τα νέα δεδομένα ενόψει της διαδικασίας διαπραγμάτευσης της σύμβασης για την περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας. Ως προς δε την περιοχή της Άρτας/Πρέβεζας, η Energean Oil & Gas αναμένει το σκεπτικό της απόφασης του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και επιφυλάσσεται παντός δικαιώματός της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Energean υδρογονάνθρακες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ