Ο Χατζιδάκις θα εμπνέει για πολύ! Εξι συνθέτες παρουσιάζουν έργα τους με αναφορές στον συνθέτη [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Χατζιδάκις θα εμπνέει για πολύ! Εξι συνθέτες παρουσιάζουν έργα τους με αναφορές στον συνθέτη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Ελληνοαμερικανική Ενωση. Θα προλογίσουν οι φίλοι και συνεργάτες του Μάνου Χατζιδάκι, Θόδωρος Αντωνίου και Γιώργος Κουρουπός. Με ελεύθερη είσοδο.

Το Πρόγραμμα Μουσικής (ΒΜ) του Hellenic American College (HAEC) σε συνεργασία με το Hellenic American University (Manchester, NH, USA) και η Ένωση Ελλήνων Μουσουργών, παρουσιάζουν συναυλία με τίτλο «Ο Μάνος Χατζιδάκις εμπνέει». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου, στις 20:30, στο Θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης.

Ο Χατζιδάκις θα εμπνέει για πολύ! Εξι συνθέτες παρουσιάζουν έργα τους με αναφορές στον συνθέτη [εικόνες] | iefimerida.gr 0



Με αφορμή την πρόσφατη συμπλήρωση 90 χρόνων από τη γέννηση του μεγάλου Έλληνα δημιουργού, έξι Έλληνες συνθέτες παρουσιάζουν έργα τους επηρεασμένα από τον Μάνο Χατζιδάκι και τη μουσική του. Πρόκειται για έργα που εμπνεύστηκαν, βάσισαν-παράλλαξαν και αφιέρωσαν στον Μάνο Χατζιδάκι ή έργα που άρεσαν στον συνθέτη.

Ο Χατζιδάκις θα εμπνέει για πολύ! Εξι συνθέτες παρουσιάζουν έργα τους με αναφορές στον συνθέτη [εικόνες] | iefimerida.gr 1



Το πρόγραμμα της συναυλίας περιλαμβάνει έργα των: Θόδωρου Αντωνίου, Σπύρου Δεληγιαννόπουλου, Λεωνίδα Κανάρη, Ιάκωβου Κονιτόπουλου, Γιώργου Κουρουπού και Αλεξάνδρας Παπαστεφάνου.
Συμμετέχουν οι: Άρτεμις Μπόγρη, Δάφνη Πανουργιά, Σοφία Παπαδημητροπούλου στο τραγούδι, Αλεξάνδρα Παπαστεφάνου, Τίτος Γουβέλης, Σπύρος Δεληγιαννόπουλος, Πέτρος Μπούρας στο πιάνο, Γιώργος Μουλουδάκης, Μιχάλης Κονταξάκης στην κιθάρα, Γιώργος Αρνής στο κοντραμπάσο και το κουαρτέτο εγχόρδων L’ Anima.

Ο Χατζιδάκις θα εμπνέει για πολύ! Εξι συνθέτες παρουσιάζουν έργα τους με αναφορές στον συνθέτη [εικόνες] | iefimerida.gr 2



Προλογίζουν ο Θόδωρος Αντωνίου και ο Γιώργος Κουρουπός, οι οποίοι υπήρξαν στενοί φίλοι και συνεργάτες του Μάνου Χατζιδάκι και θα μιλήσουν για τον συνθέτη και το έργο του.

Η συναυλία
«Ο Μάνος Χατζιδάκις εμπνέει»

Θέατρο Ελληνοαμερικανικής Ένωσης: Μασσαλίας 22, Κολωνάκι
Ημερομηνία: Τρίτη 23 Φεβρουαρίου
Ωρα: 20.30
Είσοδος ελεύθερη

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ