Πέθανε σε ηλικία 54 ετών η ηθοποιός Νατάσα Μανίσαλη - iefimerida.gr

Πέθανε σε ηλικία 54 ετών η ηθοποιός Νατάσα Μανίσαλη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έχασε τη μάχη με την επάρατη νόσο η Νατάσα Μανίσαλη έγινε γνωστή στο ελληνικό κοινό από τον ρόλο της στη δημοφιλή σειρά «Εμείς και Εμείς».

Τα τελευταία χρόνια η ηθοποιός πάλευε ενάντια στον καρκίνο και μάλιστα έχασε αρκετά αγαπητά της πρόσωπα εξαιτίας του. Μιλώντας το 2011 στο People είχε πει για τον θάνατο του πατέρα της που έπασχε από καρκίνο, αλλά εξομολογήθηκε και τη δική της περιπέτεια.

Πέθανε σε ηλικία 54 ετών η ηθοποιός Νατάσα Μανίσαλη  | iefimerida.gr 0

«Κλείσαμε δύο χρόνια από τότε που τον χάσαμε, χτυπημένο από την επάρατο. Είναι αυτό που πιστεύω πως δεν θα ξεπεράσω ποτέ στη ζωή μου! Όταν έχασα τον μπαμπά μου, σκέφτηκα “κι εγώ τώρα τι θα κάνω στη ζωή μου”; Παρέλυσα... Μέσα στο δωμάτιο που νοσηλευόταν γελούσα, έξω από εκεί έκλαιγα ...ήμουν σαν ένα φως που μετακινιόταν γύρω από το σώμα του”».

Για την δική της περιπέτεια είχε πει: “Το χειμώνα είχα κι εγώ μια περιπέτεια με έναν πολύποδα στο έντερο. Ευτυχώς χειρουργήθηκα έγκαιρα και όλα πήγαν καλά, αλλά, αν το άφηνα, θα εξελισσόταν σε κάτι χειρότερο. Οι γιατροί λένε ότι το δεύτερο μυαλό μας είναι το έντερο. Μια απλή εξέταση δεν είναι τίποτα, αν πρόκειται για την υγεία μας”.

Πέθανε σε ηλικία 54 ετών η ηθοποιός Νατάσα Μανίσαλη  | iefimerida.gr 1

Όπως είχε τονίσει τότε, ο μεγάλος της φόβος, επειδή είχε χάσει και την αδερφή της μητέρας της από καρκίνο του μαστού ήταν μήπως χτυπηθεί και η ίδια από την επάρατη νόσο.

Πέθανε σε ηλικία 54 ετών η ηθοποιός Νατάσα Μανίσαλη  | iefimerida.gr 2

Η Νατάσα Μανίσαλη γεννήθηκε το 1961 και σπούδασε στο Εθνικό. Διέπρεψε στο θέατρο, αλλά και στην τηλεόραση όπου πρωταγωνιστούσε στην σειρά «Εμείς και Εμείς» υποδυόμενη την Νατάσα Σαριτζόγλου.

Πέθανε σε ηλικία 54 ετών η ηθοποιός Νατάσα Μανίσαλη  | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νατάσα Μανίσαλη καρκίνος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ