Ανατριχιαστικό βίντεο: Ανήλικος μαχητής του ISIS αποκεφαλίζει όμηρο [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Ανατριχιαστικό βίντεο: Ανήλικος μαχητής του ISIS αποκεφαλίζει όμηρο [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζει να χρησιμοποιεί μικρά παιδιά για να εξαπολύσει τις απειλές το Ισλαμικό Κράτος καθώς σε ένα νέο προπαγανδιστικό βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η τρομοκρατική οργάνωση κάνει την εμφάνισή του ένα ακόμα ανήλικο αγόρι το οποίο κραδαίνοντας ένα τεράστιο μαχαίρι απειλεί τις ΗΠΑ και στη συνέχεια αποκεφαλίζει έναν όμηρο.

«Ω, Αμερική αυτοί είναι οι στρατιώτες που όπλισες και στους οποίους ξόδεψες τα χρήματά σου για να πολεμήσουν την Σαρία του Ισλάμ. Θα τους καταστρέψουμε όπως καταστρέψαμε [το σημείο δεν είναι ξακάθαρο] του Ιράκ. Δεν μπορείτε να ξεφύγετε», αναφέρει ο ανήλικος σε άψογα αγγλικά στο βίντεο το οποίο πιστεύεται ότι γυρίστηκε στο Χαλέπι.

Ανατριχιαστικό βίντεο: Ανήλικος μαχητής του ISIS αποκεφαλίζει όμηρο [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Όπως αναφέρει η Daily Mail, το αγόρι πιθανότατα είναι ο γιος του μαχητή του Ισλαμικού Κράτους Abu Darda που σκοτώθηκε στο Χαλέπι κατά την διάρκεια αεροπορικής διαδρομής.

Στο ανατριχιαστικό βίντεο, ο όμηρος του αγοριού που ανήκε στο επαναστατικό μέτωπο του Λεβάντα, μία ένωση οργανώσεων που μάχονται τους φανατικούς ισλαμιστές, αναγκάζεται να δώσει μία μεγάλη σε διάρκεια συνέντευξη αποκλειστικά στα Αραβικά.

Ανατριχιαστικό βίντεο: Ανήλικος μαχητής του ISIS αποκεφαλίζει όμηρο [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Στη συνέχεια το μικρό αγόρι σέρνει μέσα σε δέντρα τον άοπλο άντρα, και αφού εξαπολύσει τις απειλές του σημαδεύοντας με το μαχαίρι προς την κάμερα, κόβει τον λαιμό του ομήρου.

Ανατριχιαστικό βίντεο: Ανήλικος μαχητής του ISIS αποκεφαλίζει όμηρο [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ισλαμικό κράτος ανήλικος όμηρος Isis
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ