Ο Τούρκος καναλάρχης επιβεβαιώνει τη συνάντησή του με τον Τσίπρα: Τι συζήτησα με τον Ελληνα πρωθυπουργό - iefimerida.gr

Ο Τούρκος καναλάρχης επιβεβαιώνει τη συνάντησή του με τον Τσίπρα: Τι συζήτησα με τον Ελληνα πρωθυπουργό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ενδιαφέρον του να επενδύσει στην χώρα μας ανοίγοντας ένα τηλεοπτικό σταθμό επιβεβαιώνει ο Τούρκος καναλάρχης και παρουσιαστής τηλεοπτικών εκπομπών Ατζούν Ιλίτζαλι.

Μιλώντας μάλιστα στον Ελεύθερο Τύπο, ο κ. Ιλίτζαλι επιβεβαιώνει και τη συνάντηση που είχε με τον Έλληνα Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξηγώντας ότι ο ίδιος ήταν εκείνος που του υπέδειξε το διαγωνισμό που θα διεξαχθεί στην Ελλάδα για τις τηλεοπτικές άδειες.

«Nαι, ισχύει το ενδιαφέρον μου», είπε μιλώντας στην εφημερίδα από την Δομινικανή Δημοκρατία όπου βρίσκεται για τα γυρίσματα τηλεοπτικού σόου το οποίο θα προβάλλεται στο τηλεοπτικό δίκτυο TV8, στο οποίο είναι μεγαλομέτοχος. Ταυτόχρονα ο κ. Ιλίτζαλι τόνιζε διαρκώς ότι εμπιστεύεται την χώρα μας και ότι είναι φιλέλληνας.

«Θέλουμε να μπούμε στην ελληνική αγορά. Εμπιστεύομαι την Ελλάδα. Εμπιστεύομαι την ελληνική οικονομία δηλαδή και πρόθεσή μας είναι να επενδύσουμε στην Ελλάδα. Ετοιμαζόμαστε βέβαια για το διαγωνισμό, δεν ξέρουμε πόσο καιρό θα πάρει η διαδικασία αυτή. Στον τηλεοπτικό τομέα έχουμε φτάσει ως εταιρία σε πολύ καλό επίπεδο και στόχος μας είναι να δείξουμε στην Ελλάδα τις ικανότητές μας», τονίζει.

Όσον αφορά στην συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα λέει: «Ναι, το ξέρουν όλοι ότι συναντηθήκαμε. Βέβαια δεν μπήκαμε σε λεπτομέρειες, δεν αναλύσαμε το θέμα, αλλά του εκφράσαμε το ενδιαφέρον μας. Κι εκείνος μας ανέφερε πως θα γίνει ένας διαγωνισμός με διαφάνεια και θα έχουμε δικαίωμα να συμμετάσχουμε. Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ένας θετικός, χαμογελαστός και θερμός άνθρωπος. Είχα την ευκαιρία να συναντηθώ μαζί του, αλλά ας μη βγάλουμε διαφορετικά συμπεράσματα. Γιατί ο Έλληνας πρωθυπουργός να είναι αρνητικός; Δεν υπάρχει κάτι αρνητικό στο όλο θέμα».

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο Ατζούν Ιλίτζαλι, δεν σκοπεύει να προβάλει ειδήσεις στο σταθμό του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ