Νέος παρουσιαστής του «Top Gear» ο Τζόυ από τα «Φιλαράκια» - iefimerida.gr

Νέος παρουσιαστής του «Top Gear» ο Τζόυ από τα «Φιλαράκια»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ματ Λεμπλάνκ, ο αγαπημένος Τζόυ από την γνωστή αμερικανική σειρά «Τα Φιλαράκια», αναλαμβάνει σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του BBC παρουσιαστής στην διάσημη εκπομπή αυτοκινήτου του βρετανικού καναλιού, το «Top Gear».

Νέος παρουσιαστής του «Top Gear» ο Τζόυ από τα «Φιλαράκια» | iefimerida.gr 0

Την θέση του συμπαρουσιαστή που είχε μείνει κενή μετά και την αποχώρηση τις τριάδας που το παρουσίαζε και πιο συγκεκριμένα του Τζέρεμι Κλάρκσον για ρατσιστικά σχόλια που έκανε κατά τη διάρκεια επεισοδίου του Top Gear και για καυγάδες με τους παραγωγούς της εκπομπής, καταλαμβάνει ο γνωστός Αμερικάνος ηθοποιός, ο πρώτος μη Βρετανός που επιλέγεται για αυτό το πόστο.

Νέος παρουσιαστής του «Top Gear» ο Τζόυ από τα «Φιλαράκια» | iefimerida.gr 1


Στην εκπομπή που επιστρέφει στην δεύτερη συχνότητα του BBC τον Μάιο, για να συνεχίσει την 39 ετών παράδοση του, θα εξακολουθεί να συμμετέχει και ο γνωστός Stig, ο «μυστικός» οδηγός αγώνων που τεστάρει τα αυτοκίνητα που φιλοξενεί η εκπομπή και η ταυτότητα του οποίου δεν έχει γίνει ποτέ γνωστή, καθώς κρύβεται κάτω από το φιμε τζάμι του λευκού του κράνους.

Νέος παρουσιαστής του «Top Gear» ο Τζόυ από τα «Φιλαράκια» | iefimerida.gr 2


«Ως ένας τρελαμένος με τα αυτοκίνητα άνθρωπος και φανατικός οπαδός του Top Gear, νιώθω εξαιρετική τιμή και ενθουσιασμό που θα λάβω μέρος σε αυτό το νέο κεφάλαιο του θρυλικού σόου», δήλωσε ο ΛεΜπλανκ.

Νέος παρουσιαστής του «Top Gear» ο Τζόυ από τα «Φιλαράκια» | iefimerida.gr 3


«Η πραγματοποίηση των πιο τρελών ονείρων μας γύρω από τα αυτοκίνητα είναι όπως καταλαβαίνετε μια ονειρική δουλειά για τον καθένα από εμάς και είμαι σίγουρος ότι θα περάσουμε πολύ χρόνο συζητώντας αυτές μας τις ιδέες με τον Ματ» δήλωσε ο γνωστός Βρετανός ραδιοφωνικός παραγωγός Κρις Εβανς και κεντρικός παρουσιαστής του Top Gear.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κόσμος BBC Top Gear Ματ ΛεΜπλανκ Τα Φιλαράκια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ