Ρελάνς Καρατζαφέρη σε Σαμαρά για το βέτο σε βάρος του ΛΑΟΣ - iefimerida.gr

Ρελάνς Καρατζαφέρη σε Σαμαρά για το βέτο σε βάρος του ΛΑΟΣ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ρελάνς στο βέτο του κ. Αντώνη Σαμαρά για τη συμμετοχή του στην κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας έκανε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζεφέρης, εξερχόμενος του προεδρικού Μεγάρου, μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο Κάρολο Παπούλια.

Στη δήλωσή του αφού αρχικά εκθείασε τον κ. Παπούλια λέγοντας ότι τον «εντυπωσιάζει κάθε φορά η ωριμότητά του» και τον χαρακτήρισε «καταφύγιο» έδειξε καθαρά τη δυσφορία του για την διαφαινόμενο αποδοχή του βέτο. «Αγωνιστήκαμε σκληρά επί 18 μήνες για να συγκροτηθεί κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, Εως τώρα βλέπουμε συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας. Ας είναι, από το ολότελα...», επισήμανε.

Και στη συνέχεια ανέβασε τον πήχυ για τον κ. Σαμαρά στοχεύοντας καθαρά στο κοινό του με προφανή ορίζοντα τις επόμενες εκλογές. Είπε χαρακτηριστικά: «Εμείς θα στηρίξουμε τη νέα κυβέρνηση υπό τρεις προϋποθέσεις. Να μην υπάρξουν άλλες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, να μην απειληθεί η εθνική κυριαρχία και να σταματήσει το πλιάτσικο σε βάρος της δημόσιας περιουσίας».

Καταλήγοντας, ο κ. Καρατζαφέρης, επιχείρησε να πλήξει τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας στον πυρήνα των σκληρών οπαδών του καλώντας τον να θέσει ως προαπαιτούμενο για τη συμμετοχή του στην κυβέρνηση την κατάργηση του νόμου για την ιθαγένεια των μεταναστών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ