Παραίτηση με αιχμές από τον Βεζυρτζή - Δεν συμφώνησε με την πολιτική Σαββίδη - iefimerida.gr

Παραίτηση με αιχμές από τον Βεζυρτζή - Δεν συμφώνησε με την πολιτική Σαββίδη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Νίκος Βεζυρτζής αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ μετά τη διάσταση απόψεων με τη διοίκηση στο θέμα του Ιγκόρ Τούντορ και εξέδωσε μια γραπτή δήλωση με σαφείς αιχμές προς όλους.

Η απόφαση του Ιβάν Σαββίδη να κρατήσει τον Τούντορ στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ, οδήγησε τον Βεζυρτζή στην παραίτηση από το πόστο που κατείχε στη διοίκηση του Δικεφάλου του βορρά.

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του Βεζυρτζή

«Κλήθηκα να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην οικογένεια του ΠΑΟΚ και το έκανα από πάθος για την ομάδα μου, γιατί όνειρό μου είναι να βλέπω τον ΠΑΟΚ ψηλά. Δεν είχα ανάγκη ούτε από δημοσιότητα, ούτε από δόξα. Aυτό το έχει αποδείξει η ιστορία. Άλλωστε, η ανταμοιβή μου όλα αυτά τα χρόνια είναι η αγάπη του απλού κόσμου. Στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ υποσχέθηκα να προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να φέρω την αλλαγή. Φεύγω γιατί βλέπω ότι κάτω από τις σημερινές συνθήκες δεν μπορώ να προσφέρω αυτά που περίμεναν από έναν άνθρωπο που τους έχει χαρίσει μεγάλες στιγμές. Ευχαριστώ τους φιλάθλους που με πίστεψαν και τους διαβεβαιώνω ότι θα είμαι πάντα «στρατιώτης» της ομάδας μας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ νικος βεζυρτζης ΠΑΟΚ παραίτηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ