Οι Anonymous «χτύπησαν» τη Μοσάντ και τον Ισραηλινό στρατό - iefimerida.gr

Οι Anonymous «χτύπησαν» τη Μοσάντ και τον Ισραηλινό στρατό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι ιστοσελίδες των ισραηλινών υπουργείων, του IDF (του στρατού) και των μυστικών υπηρεσιών της Σιν Μπετ και της Μοσάν «έπεσαν» μετά από επίθεση των Anonymous. Οι γνωστοί χάκερς έκαναν πράξη όπως φαίνεται την απειλή τους για κυβερνοεπιθέσεις μετά την αιχμαλωσία από το ισραηλινό ναυτικό την περασμένη Παρασκευή ακόμα δύο πλοίων του Στόλου της Ελευθερίας ΙΙ.

Το Σάββατο, στο YouTube κυκλοφορούσε ένα βιντεάκι, όπου όχι μόνο μιλούσαν για άμεση ανταπόδοση στην τελευταία ανακοπή του πλου, αλλά απειλούσαν ότι θα επαναλαμβάνουν τις ηλεκτρονικές τους επιθέσεις κάθε φορά που οι Ισραηλινοί θα κάνουν τα ίδια σε κάθε πλοίο που επιχειρεί να σπάσει τον αποκλεισμό της Λωρίδας της Γάζας.

«Οι πράξεις σας είναι παράνομες, εναντίον της δημοκρατίας, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, του διεθνούς δικαίου και του δικαίου της θάλασσας», έλεγαν απευθύνοντας στην ισραηλινή κυβέρνηση την κατηγορία της «πειρατείας σε διεθνή ύδατα», πράξη «υπό μία παράνομη κάλυψη άμυνας» στην οποία «εμείς και οι λαοί του κόσμου δεν θα μείνουμε αδιάφοροι».

IDF και Σιν Μπετ ανακοίνωναν στα ισραηλινά ΜΜΕ ότι ερευνούσαν τις αιτίες της δυσλειτουργίας, αμφισβητώντας την εκδοχή της κυβερνοεπίθεσης και υπογραμμίζοντας ότι είχαν πληγεί μόνο οι δημόσιες κυβερνητικές ιστοσελίδες, αλλά όχι και τα εσωτερικά ηλεκτρονικά δίκτυά τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ