Αγνωστοι έκαναν γυαλιά καρφιά το γραφείο του εργατολόγου Δημήτρη Μπούρλου - iefimerida.gr

Αγνωστοι έκαναν γυαλιά καρφιά το γραφείο του εργατολόγου Δημήτρη Μπούρλου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο στόχαστρο αναρχικών μπήκε το γραφείο του Δημήτρη Μπούρλου, επειδή ο εργατολόγος ήταν στην επιτροπή σοφών για το ασφαλιστικό.

Οι άγνωστοι εισέβαλλαν στο γραφείο στα Εξάρχεια, στη συμβολή των οδών Χ. Τρικούπη και Ναυαρίνου, το μεσημέρι και προκάλεσαν φθορές σε υπολογιστές και εκτυπωτές, πέταξαν φέιγ βολάν, έγραψαν συνθήματα στους τοίχους και στη συνέχεια αποχώρησαν.

Λίγο αργότερα, με ανάρτηση σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, ανέφεραν ότι ο Δημήτρης Μπούρλος μπήκε στο στόχαστρο, καθώς «είναι μέλος της επιτροπής σοφών, η οποία χάραξε την κυβερνητική πολιτική όσον αφορά στην αναδιάρθρωση του ασφαλιστικού, εντός του πλαισίου που ορίζει το τρίτο Μνημόνιο. Η αναδιάρθρωση του ασφαλιστικού επιτελεί έναν ακόμη αντικοινωνικό σχεδιασμό, μια ακόμη έκφανση της επίθεσης κράτους και κεφαλαίου ενάντια σε όλους τους από τα κάτω».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μπούρλος δεν συμφωνούσε με το τελικό σχέδιο της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Δημήτρης Μπούρλος εργατολόγος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ