Αρνείται τώρα την ήττα του στην Αιόβα ο Τράμπ – Είναι απάτη, λέει! - iefimerida.gr

Αρνείται τώρα την ήττα του στην Αιόβα ο Τράμπ – Είναι απάτη, λέει!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μια σειρά αναρτήσεων του στο Twitter ο γνωστός δισεκατομμυριούχος και υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών, Ντόναλντ Τράμπ, αμφισβητεί την προχθεσινή ήττα του στην Αιόβα και κατηγορεί τον νικητή της αναμέτρησης Τέντ Κρούζ για απάτη.

Αρνείται τώρα την ήττα του στην Αιόβα ο Τράμπ – Είναι απάτη, λέει! | iefimerida.gr 0


Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε οι Τράμπ, ο Κρουζ «έκλεψε την νίκη στην Αιόβα, εξαπατώντας τους Ρεπουμπλικάνους ψηφοφόρους», αναφερόμενος στο μήνυμα που έστειλε το επιτελείο του Κρουζ στους ψηφοφόρους της Αιόβα, λίγο πριν την διεξαγωγή των εκλογών, κοινοποιώντας τους ρεπορτάζ του CNN που ενημέρωνε για απόσυρση του ανθυποψηφίου τους, Μπεν Κάρσον από τον αγώνα διεκδίκησης του χρίσματος, χωρίς όμως να τους προωθεί αργότερα την διάψευση που εξέδωσε το στρατόπεδο του Κάρσον, επιβεβαιώνοντας ότι εξακολουθεί να διεκδικεί το χρίσμα.

Αρνείται τώρα την ήττα του στην Αιόβα ο Τράμπ – Είναι απάτη, λέει! | iefimerida.gr 1


“Πολλοί άνθρωποι ψήφισαν τον Κρουζ θεωρώντας ότι δεν υπήρχε η επιλογή του Κάρσον», υποστήριξε η πλευρά Τράμπ. «Με βάση την απάτη που διέπραξε ο Γερουσιαστής Τέντ Κρουζ στην αναμέτρηση της Αιόβα, είτε πρέπει να διεξαχθούν νέες εκλογές είτε το αποτέλεσμα να ακυρωθεί» έγραψε στο Twitter.

Αρνείται τώρα την ήττα του στην Αιόβα ο Τράμπ – Είναι απάτη, λέει! | iefimerida.gr 2


Η αλλαγή στην στάση του Τράμπ σε σχέση με τον νηφάλιο λόγο του την Δευτέρα, όταν και αποδέχθηκε την ήττα του και συνεχάρη τον αντίπαλο του που συγκέντρωσε 28% των ψήφων ένατι 24% που επέλεξαν τον Τράμπ, προκαλεί ερωτηματικά. Πολλοί θεωρούν ότι αυτό γίνεται με την επόμενη εκλογική αναμέτρηση στο μυαλό του Αμερικάνου μεγιστάνα που προσπαθεί να συσπειρώσει τους οπαδούς του.

Αρνείται τώρα την ήττα του στην Αιόβα ο Τράμπ – Είναι απάτη, λέει! | iefimerida.gr 3

Δεν έχει υπάρξει ακόμη κάποια απάντηση απο το «στρατόπεδο» του Τεντ Κρούζ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ Τεντ Κρουζ Αϊόβα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ