Τζένη Ιωακειμίδου: Εμφανίστηκε μετά από 5 χρόνια αγκαλιά με την νεογέννητη κόρη της [εικόνα] - iefimerida.gr

Τζένη Ιωακειμίδου: Εμφανίστηκε μετά από 5 χρόνια αγκαλιά με την νεογέννητη κόρη της [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μαμά για δεύτερη φορά έγινε η Τζένη Ιωακειμίδου η οποία απέκτησε πριν από ένα μήνα μια πανέμορφη κόρη.

Την κοινοποίηση την έκανε η ίδια η ηθοποιός μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook. Στη φωτογραφία η Τζένη ποζάρει αγκαλιά με το μωράκι της, απολαμβάνοντας την χαρά της μητρότητας.

Τζένη Ιωακειμίδου: Εμφανίστηκε μετά από 5 χρόνια αγκαλιά με την νεογέννητη κόρη της [εικόνα]  | iefimerida.gr 0

Τα τελευταία πέντε χρόνια η ηθοποιός η οποία έγινε γνωστή την δεκαετία του ’90 από τις σειρές «Βότκα Πορτοκάλι» και «Φάε τη Σοκολάτα σου», ζει στην Νέα Υόρκη. Η αίτια για να μετακομίσει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού δεν ήταν άλλη από τον έρωτα. Η Τζένη είναι παντρεμένη με Αμερικανό επιτυχημένο δικηγόρο Ντάρεν Ρίτσαρντσον και έχουν άλλο ένα αγοράκι τριών ετών!

Σε παλιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει πως ζει στη Νέα Υόρκη και είναι πολύ καλά. «Έρχομαι για να δω μόνο τους γονείς μου. Πηγαινοέρχομαι και άλλες φορές, μόνο γι' αυτόν τον σκοπό. Δεν εμφανίζομαι στο θέατρο, γιατί δεν θέλω» είχε δηλώσει Το 2011 και είχε συμπληρώσει: «Δεν ξέρω αν θα επιστρέψω στο θέατρο ή στην Ελλάδα. Τους ευχαριστώ πολύ που με αποδέχτηκαν και με αναγνώρισαν, αλλά δεν έχω να απολογηθώ για τίποτα και σε κανέναν. Κάνω κάποια πράγματα στη Νέα Υόρκη, τα οποία απολαμβάνω και χαίρομαι πολύ για την επιλογή μου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζένη Ιωακειμίδου Νέα Υόρκη παιδιά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ