Κάθε Τρίτη και κάτι νέο στο Δημοτικό Θέατρο Μαραθώνα-Ανοιχτές συζητήσεις. Δείτε το πρόγραμμα - iefimerida.gr

Κάθε Τρίτη και κάτι νέο στο Δημοτικό Θέατρο Μαραθώνα-Ανοιχτές συζητήσεις. Δείτε το πρόγραμμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία σειρά ανοιχτών συζητήσεων γύρω από την Τέχνη, την Ιστορία, την Θρησκεία, την Πολιτική αλλά και τη Καθημερινότητα και τις Διαπροσωπικές μας Σχέσεις πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη στο Μαραθώνα με εκλεκτούς καλεσμένους.

Για παράδειγμα ο Γιάννης Κακλέας θα μας αναλύσει το σύγχρονο Αριστοφάνη, ο Κώστας Γεωργουσόπουλος το ανθρώπινο πρόβλημα σε σύγχρονο και αρχαίο θέατρο, αλλά και ο Μάνος Στεφανίδης για την τέχνη ως μέσο επανάστασης.

Κάθε Τρίτη και κάτι νέο στο Δημοτικό Θέατρο Μαραθώνα-Ανοιχτές συζητήσεις. Δείτε το πρόγραμμα | iefimerida.gr 0

Γιάννης Κακλέας

Κάθε Τρίτη και κάτι νέο στο Δημοτικό Θέατρο Μαραθώνα-Ανοιχτές συζητήσεις. Δείτε το πρόγραμμα | iefimerida.gr 1

Κώστας Γεωργουσόπουλος

Το Δημοτικό Θέατρο Μαραθώνα, συνεχίζοντας μία πορεία 27 ετών στην πολιτιστική και κοινωνική προσφορά του τόπου, συνεχίζει την αποστολή του ως όχημα κοινωνικής συνοχής στον πολιτισμό, την παιδεία, την αγωγή δίνοντας έμφαση για άλλη μία χρονιά στους εφήβους μαθητές, στους εκπαιδευτικούς, αλλά και στους μη εφησυχασμένους συμπολίτες μας, που ενδιαφέρονται να αξιοποιήσουν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους, που αναζητούν την παραμυθία και την αλήθεια.

Παράλληλα με τις δράσεις του για το 2016, το Δημοτικό Θέατρο Μαραθώνα έχει προγραμματίσει και μία σειρά ανοιχτών συζητήσεων για το κοινό κάθε Τρίτη στις 19:00 στη Βιβλιοθήκη του Λυκείου Νέας Μάκρης.

Οι συναντήσεις θα ολοκληρωθούν την Τρίτη 10 Μαΐου.

Κάθε Τρίτη και κάτι νέο στο Δημοτικό Θέατρο Μαραθώνα-Ανοιχτές συζητήσεις. Δείτε το πρόγραμμα | iefimerida.gr 2

Οι ανοιχτές αυτές συζητήσεις έχουν ως βασικό άξονα την μεταφορά της γνώσης που δεν έχει καταγραφεί στα βιβλία, την ανταλλαγή γνωμών και απόψεων αλλά και τον προβληματισμό γύρω από θέματα που αφορούν την τέχνη, την ιστορία, την θρησκεία, την πολιτική ζωή αλλά και τη καθημερινότητα και τις διαπροσωπικές μας σχέσεις.

Δείτε το πρόγραμμα στο www.dithema.gr

Κάθε Τρίτη στις 19:00
Βιβλιοθήκη Λυκείου Νέας Μάκρης (Λυκείου & Μιχαήλ Κόλλια, Νέα Μάκρη)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαραθώνας διαλέξεις τέχνης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ