Σοκ: Φλεγόμενος επιβάτης αεροπλάνου πέφτει από ύψος 14.000 ποδών! [βίντεο] - iefimerida.gr

Σοκ: Φλεγόμενος επιβάτης αεροπλάνου πέφτει από ύψος 14.000 ποδών! [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακρως σοκαριστικό είναι το βίντεο που κάνει το γύρο του Διαδικτύου και δείχνει ένα αεροπλάνο της Daalo Airlines να πετά με μια τρύπα στην άκρακτο! Το αεροσκάφος τυλίχτηκε στις φλόγες ενώ βρισκόταν σε ύψος 14.000 ποδών, ενώ έχασε τη ζωή του ένας άνδρας, που έπεσε στο κενό φλεγόμενος!

Το περιστατικό συνέβη χθες, λίγα λεπτά μετά την απογείωση της πτήσης D3159 από το Μογκαντίσου της Σομαλίας με προορισμο το Τζιμπουτί. Το βίντεο, το οποίο αναρτήθηκε από τον Amb Awale Kullane, δείχνει τους επιβάτες του αεροσκάφους, ήρεμους, να φορούν τη μάσκα οξυγόνου αλλά και τον αέρα να «δέρνει» το εσωτερικό της καμπίνας. Οι επιβάτες φαίνεται να έχουν μετακινηθεί στο μπροστινό μέρος της ατράκτου και στο πίσω πίσω μέρος αυτής, αφήνοντας, ουσιαστικά κενό το μεσαίο τμήμα όπου και δημιουργήθηκε η τρύπα.

Η τρύπα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδουν βρετανικά μέσα ενημέρωσης δημιουργήθηκε λόγω έκρηξης στην άτρακτο του αεροσκάφους λίγα λεπτά μετά την απογείωση. «Λίγα λεπτά μετά την απογείωση ακούσαμε έναν εκκωφαντικό θόρυβο και δεν μπορούσαμε να δούμε τίποτα. Υπήρχε καπνός και ύστερα από μερικά δευτερόλεπτα, όταν μπορούσαμε πλέον να δούμε τι συνέβαινε, καταλάβαμε ότι έλειπε ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι της ατράκτου», είπε ο αναπληρωτής αντιπρόσωπος της Σομαλίας στη Ηνωμένα Εθνη ο οποίος επέβαινε στο αεροπλάνο.

Σοκ: Φλεγόμενος επιβάτης αεροπλάνου πέφτει από ύψος 14.000 ποδών! [βίντεο] | iefimerida.gr 0
Σοκ: Φλεγόμενος επιβάτης αεροπλάνου πέφτει από ύψος 14.000 ποδών! [βίντεο] | iefimerida.gr 1

Εκπρόσωποι της αεροπορικής εταιρείας επιβεβαίωσαν ότι δυο επιβάτες τραυματίστηκαν λόγω έκρηξης στην πτήσεη D3159, λίγα λεπτά μετά την απογείωση από το αεροδρόμιο Αντεν Αντε του Μογκαντίσου. Τοπικά μέσα ενημέρωσης, ωστόσο, επικαλούμενα μαρτυρίες κατοίκων αναφέρουν ότι είδαν να... πέφτει από τον ουρανό ένας άνδρας, ο οποίος, μάλιστα, είχε σοβαρά εγκαύματα. Ο νεκρός, ο οποίος κατά τους αυτόπτες μάρτυρες έπεσε από το αεροπλάνο, κατέληξε στο Μπαλάντ, μια πόλη 18 μίλια βόρεια του Μογκαντίσου.

Το Airbus A321 αμέσως μετά την έκρηξη επιχείρησε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Raas Cabaad. Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι όταν προσγειώθηκε το αεροπλάνο ήταν τυλιγμένο στις φλόγες. Αμέσως μετά την έκρηξη ο πιλότος πέταξε το αεροσκάφος σε πολύ χαμηλότερο ύψος, δίνοντας έτσι τη δυνατότηα στους επιβάτες να επιβιώσουν.

Επίσημη εξήγηση για το τι συνέβη στο αεροσκάφος δεν έχει ακόμη δοθεί. Ειδικοί, πάντως, λένε ότι η τρύπα προκλήθηκε είτε από εκρηκτικό μηχανισμό είτε από αποσυμπίεση στην καμπίνα, με το πρώτο ενδεχόμενο να μοιάζει πιο πιθανό λόγω και του μαυρίσματος γύρω γύρω από το άνοιγμα που δημιουργήθηκε.

Σοκ: Φλεγόμενος επιβάτης αεροπλάνου πέφτει από ύψος 14.000 ποδών! [βίντεο] | iefimerida.gr 2
Σοκ: Φλεγόμενος επιβάτης αεροπλάνου πέφτει από ύψος 14.000 ποδών! [βίντεο] | iefimerida.gr 3
Σοκ: Φλεγόμενος επιβάτης αεροπλάνου πέφτει από ύψος 14.000 ποδών! [βίντεο] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεροσκάφος αεροπλάνο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ